Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Julisteet
Julisteet Gallerixissa
Julisteet kaikkiin huoneisiin

Julisteet

Verkkokaupassamme on laaja valikoima julisteita jokaiseen makuun; rauhallisista luonnonkauniista maisemista ja panoraamoista elävään tai abstraktiin taiteeseen. Seuraamme aina sisustussuunnittelun ja taiteen viimeisimmät trendit ja lanseeraamme uutisia valituilla aiheilla viikoittain. Inspiroidu ja löydä uusimmat trendit. Tarjoamme aina nopeat toimitukset ja edulliset hinnat. Tervetuloa Gallerixiin.

Osta julisteita verkosta


Julisteet ja Sisustusjulisteet Gallerixissä

Gallerixilta löytyy täydellinen valikoima julisteita ja posters sekä jotakin jokaiseen makuun ja sisustustyyliin. Keräämme yhteen taiteen ja designin parhaat palat jotka tuomme kaikkien saataville. Trendikkään taiteen ja tyylikkäiden julisteiden ei tarvitse maksaa maltaita. Päinvastoin. Verkkokaupastamme löytyy laaja valikoima jokaiseen tyyliin sopivaa seinätaidetta ja edullisia julisteita; rauhallisista ja kauniista luontokuvista sekä vaikuttavista kaupunkikuvista värikkäisiin ja seesteisiin abstrakteihin julisteisiin. Kuvakokoelmien laajasta variaatiosta huolimatta, inspiraatiomme ydin on skandinaavisen muotoilun minimalismissa ja simppeliydessä. Olipa huoneesi tumma ja tunnelmallinen tai sitten valoisa ja aava, taidevalikoimastamme valitsemillasi kuvilla täydennät sitä upealla tavalla. Valitse teemoistamme Skandinaavinen Design tai Moderni Design taikka yhdestä kategoriastamme, kuten Kasvi, Luonto, Graafiset, Valokuvaus, Lasten tai Muoti.

Osta tyylikkäitä julisteita

Jos haluat ostaa julisteita verkosta, käy osoitteessa Gallerix.fi. Laajasta valikoimasta maalauksia ja kehyksiä voit ostaa tyylikkäitä julisteita, jotka sopivat kaiken tyyppisiin huoneisiin ja tyyleihin. Valitse julisteluokista, kuten Abstrakteja, Kasvitieteellinen, Eläimet, Mustavalkoiset, keittiötaulut, Tekstitaulut, Luontoaiheet tai Lapset seinälle.

Julisteita joka huoneeseen

Tarjoamme laajan valikoiman edullisia julisteita ja tulosteita sekä laadukkaita kehyksiä, joilla luot kotiisi juuri sinun tyyliisi sopivan taideseinän. Gallerixilta löytyy paljon vuoden 2022 trendikkäitä julisteita. Löydä omat suosikkisi ja yhdistele kuvia eri kategorioista luodaksesi ainutlaatuisen taideseinän. Tarjoamme trendikkäitä ja tyylikkäitä julisteita jokaiseen makuun, geometrisestä minimalismista ja mustavalkokuvista leikkisiin ja huomiota herättäviin eläinjulisteisiin ja luontokuviin. Suosittelemme myös tutustumaan Kaupungit ja arkkitehtuuri -kategoriaan, josta löytyy paljon mielenkiintoisia aiheita, kuten New York, Pariisi ja Tukholma. Kaikki nämä voidaan kehystää mustin, valkoisin tai tammen värisin kehyksin.

Trendikkäät julisteet ja posters

Tiesit sitten tarkalleen minkälaista julistetta etsit tai etsitkö vain inspiraatiota, sinulle sopivan löytäminen pitäisi olla helppoa. Julisteemme on järjestetty kategorioittain ja teemoittain, sekä suosituimmat luetteloitu, tehtävääsi helpottamaan. Uudet julisteet -luettelosta löytyy uudet tulokkaat ja Bestsellereistä suosituimmat julisteet. Tutustu Trendikkäät julisteet -osioon nähdäksesi, mitkä ovat suunnittelijoidemme ja kuvittajiemme mielestä kauden tärkeimmät aiheet. Etsitkö jotain tiettyä? Voit etsiä nimen, aiheen ja kategorian perusteella. Jos haluat selata vain tietyn värisiä tai suuntaisia (vaaka- tai pystysuuntaisia) julisteita, voi ne filtteröidä etsintätyökalulla.

Tilaa julisteita verkossa

Gallerixilta tilatessasi saat aina korkealaatuisia julisteita. Käytämme kestävää 200 gramman mattapaperia, jonka pinta on eksklusiivisesti käsitelty. Paperimme tulee ranskalaiselta Clairefontainen paperitehtaalta. Julisteitamme on saatavilla neljässä eri koossa:

  • 21x30 cm
  • 30x40 cm
  • 50x70 cm
  • 70x100 cm
Pakkauksissa käytetään erittäin kestävää kuplamuovia ja iskunkestävää pahvia. Teemme kaikkemme saadaksemme tuotteet turvallisesti kotiovellesi. Tarjoamme myös nopean kuljetuksen. Lähetämme lähetyksemme Postin tai FedExin kautta. Klarnan ansiosta voit maksaa kassalla helposti ja turvallisesti luottokortilla, pankkisiirrolla tai laskulla. Osta julisteet ja kehykset Gallerixilta. Rakastu kotiisi!

Käyttämämme paperi

  • 200 grammaa / m2
  • Mattapintainen
  • Paksu paperi
  • Kestää vanhenemista
  • FSC-ympäristösertifioitu
Ympäristövastuu

Kun ostat julisteita verkkokaupastamme, otamme yhdessä vastuun ympäristöstä ja luonnosta. Tulostimellamme on ympäristösertifikaatti sekä Joutsen-merkki ja sen tuotanto on puhtaampaa. Käyttämämme sähkö tulee paikallisilta tuottajilta. Istutamme puita OneTreePlanted-organisaation avulla. Puut tuottavat muun muassa happea ja puhdistavat hengitysilmaa. Jokaisen tuotantoon käytetyn puun tilalle istutamme kaksi uutta. Tällä tavoin kannamme vastuun kestävästä tuotannosta tänään ja huomenna.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää julisteistamme tai tilauksestasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme normaalisti samana päivänä ja arkisin 24 tunnin sisällä. Yhteyden saat sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme.