Tänään saat jopa 30 % alennuksen julisteista
Tilauksesi ollessa yli 29 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Koko
Lajittele
Käytä suodatinta

Mustat kehykset

Täältä löydät mustat kehykset Gallerixilta. Laadukkaat mustat kehyksemme toimitetaan kristallinkirkkaalla pleksilasilla ja pidikkeillä, jotka helpottavat julisteen kiinnittämistä. Kaikki kehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuoraan.

Osta mustat kehykset


Mustat kehykset julisteille

Gallerixista löydät huolellisen valikoiman mustia kuvakehyksiä. Kaikki mustat kehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuunnassa. Mustissa kuvakehyksissämme on joustavat klipsit takana, joiden avulla voit helposti ja nopeasti kiinnittää julisteen kehykseen. Kaikissa kehyksissä on erittäin paksu pleksilasi, joka suojaa julistettasi lialta ja naarmuilta. Mustien kuvakehystemme profiilin leveys on 9-12 mm ja profiilin syvyys 20-22 mm.

Mustat kehykset eri materiaaleissa ja väreissä

Mustat kehykset ovat saatavilla sekä puuna että metallina. Mustat puurunkomme on valmistettu männystä, jonka pinta on kaksoislakattu ehdottoman huippulaadulla. Kaksinkertainen lakkakerros antaa hienomman pinnan ja tekee rungosta naarmuuntumattomamman. Metallirungoissamme on puolimatta pintakäsittely. Mustien puurunkojen profiilin leveys on 12 mm ja profiilin syvyys 20 mm. Mustien metallirunkojen profiilin leveys on hieman kapeampi 9 mm ja profiilin syvyys 22 mm.