Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Koko
Lajittele
Käytä suodatinta

Mustat kehykset

Täältä löydät mustat kehykset Gallerixilta. Laadukkaat mustat kehyksemme toimitetaan kristallinkirkkaalla pleksilasilla ja pidikkeillä, jotka helpottavat julisteen kiinnittämistä. Kaikki kehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuoraan.

Osta mustat kehykset


Mustat kehykset julisteille

Jos haluat ostaa mustia kehyksiä, käy osoitteessa Gallerix.fi. Gallerixista löydät huolellisen valikoiman mustia kehyksiä. Kaikki mustat kehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuunnassa. Mustissa kuvakehyksissämme on joustavat kääntyvät pidikkeet takana, joiden avulla voit helposti ja nopeasti kiinnittää julisteen kehykseen. Kaikissa kehyksissä on erittäin paksu pleksilasi, joka suojaa julistettasi lialta ja naarmuilta. Mustien kuvakehystemme profiilileveys on 9-12 mm ja profiilin syvyys 20-22 mm.

Mustat kehykset eri materiaaleissa

Mustat kehykset ovat saatavilla sekä puuna että metallina. Mustat puurunkomme on valmistettu männystä ja pinta on kaksoislakattu ehdottoman huippulaadulla. Kaksinkertainen lakkakerros antaa hienomman pinnan ja tekee kehyksestä naarmuuntumattomamman. Metallirungoissamme on puolimatta pintakäsittely. Mustien puisten kehysten profiilin leveys on 12 mm ja profiilin syvyys 20 mm. Mustat metalliset kehykset ovat hieman kapeammat profiilileveydellä 9 mm ja profiilin syvyydellä 22 mm.

Musta kuvakehys helppo koota

Kaikki mustien kehystemme mallit ja koot on varustettu takaosassa kääntyvillä pidikkeillä, mikä tekee julisteiden kiinnittämisestä halpoihin korkealaatuisiin mustiin kehyksiimme nopeasti ja helposti. Niissä on myös kiinnityskoukut, jotka voidaan ripustaa seinälle sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Kristallinkirkas pleksilasi

Kaikki valikoimamme mustat kuvakehykset on varustettu erityisen paksulla pleksilasilla. Toimitettaessa lasin molemmilla puolilla on suojamuovi, joka suojaa lialta ja naarmuilta. Muista poistaa suojamuovi ennen kuin ripustat kuvakehyksen seinälle.

Mustat kehyksemme

  • Korkealaatuinen
  • Kristallinkirkas pleksilasi
  • Koot (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-sertifioitu puu
  • Ripustus vaaka- ja pystysuoraan
Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää mustista kuvakehyksistämme, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalveluun saa yhteyden verkkosivustollamme olevan lomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia. Vastaamme aina niin pian kuin mahdollista, yleensä 24 tunnin sisällä.