Sinulle tuo Gallerix
Rakastetuinta taidetta
Oman lapsen syntymän muistolle
Mittakaava 1:1 lapsestasi syntyessään
Valitse useista tyyleistä ja väreistä
Sanna Wieslander

Uutuus! Tutustu Sanna Wieslanderin kuvattavaiin uusimpiin lisäyksiin "Cuddle" ja "Sweet Dreams".

Lue lisää Lue lisää

Syntymäjuliste


Henkilökohtainen syntymäjuliste

Tee elämäsi kauneimmasta asiasta taidetta muistamalla lapsesi syntymää ainutlaatuisella syntymäjulisteella. Gallerixin henkilökohtainen syntymäjuliste on sekä taidetta että kaunis muisto pikkuruisesta lapsestasi syntymäkoossaan.

Suunnittele oma syntymäjuliste

Voit valita mikä syntymäjulistetyyleistämme parhaiten lastasi edustaa. Suunnittele uniikki syntymäjuliste valitsemalla kehykset, tekstisisältö, syntymätiedot ja värit. Luonnos muuttaa kokoa lapsesi syntymäpituuden mukaisesti ja luonnos tulostetaan skaalalla 1:1, eli luonnollisessa koossa. Kaikki syntymäjulisteet ovat koossa 50x70. Lapsesi nimen lisäksi voit lisätä syntymäajan, päivämäärän, painon ja henkilökohtaisen tervehdyksen, tehden julisteestasi ainutlaatuisen. Henkilökohtainen tervehdys on hauska lisä erityisesti silloin, kun syntymäjuliste annetaan lahjaksi ristiäisissä tai syntymäpäivän kunniaksi. Tähän tekstiriviin voi kirjoittaa mitä tahansa, esimerkiksi kaupungin ja sairaalan nimet, jossa lapsi syntyi. Mahdollisuuksia on rajattomasti ja valinta on sinun!

Uniikkia taidetta

Täysin ainutlaatuisia syntymäjulisteitamme voi tilata vain Gallerixilta. Kaikki piirroksia ja syntymäjulisteita tekevät taiteilijat ovat omasta suunnittelutiimistämme. Joskus pyydämme myös ulkopuolisia taiteilijoita elävöittämään syntymäjulisteitamme. Tutustu uusiin syntymäjulisteisiin nimeltä "Cuddle" ja "Sweet Dreams" jotka ovat lahjakkaan kuvittajamme Sanna Wieslanderin käsialaa. Lue lisää yhteistyöstämme täältä.

Kastelahja

Syntymäjuliste on hieno lahjaidea jokaiselle vanhemmalle. Hemmottele itseäsi tai anna lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle. Tällaista lahjaa arvostavat kaikki, joilla on lapsia ja kiinnostusta sisustukseen. Syntymäjuliste on täydellinen lahja uusille vanhemmille, esimerkiksi vauvan ristiäisiin.

Käyttämämme paper

 • 200 gramman MultiDesign
 • Paksu paperi
 • Kaunis mattapinta
 • Kestävä
 • FSC-ympäristösertifioitu

 • Ympäristövastuu

  Lapsissa on tulevaisuus. Kun tilaat syntymäjulisteen Gallerixilta, haluamme sinun tuntevan olosi varmaksi siitä, että meillä otetaan vastuu luonnosta ja ympäristöstä tänään ja huomenna. Tuotantomme on sertifioitu kestävänä tuotantona, paperimme on FSC-merkitty ja käyttämämme sähkö tulee paikallisilta tuottajilta. Meillä istutetaan kaksi uutta puuta jokaista tuotannossamme käytettyä puuta kohden. Puut puhdistavat hengitysilmaa absorboimalla hiilidioksidia. Puut tuottavat happea ja sitovat vettä maaperään, sekä edesauttavat biodiversiteettiä.

  Asiakaspalvelu

  Onko sinulla on kysyttävää syntymäjulisteistamme tai tarvitsetko apua tilaukseen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Käytä verkkosivustollamme olevaa lomaketta tai lähetä meille sähköpostia. Vastaamme mahdollisimman pian, yleensä 24 tunnin sisällä. Tervetuloa Gallerixiin!

  Asiakkaamme sanovat

  Tiina heikkilä
  2021-02-25
  Ihanat julisteet

  Aivan ihanat kuvat lapsistani. Nopea toimitus. Suosittelen!

  Mimmi
  2021-02-05
  Laadukkaat julisteet

  Nopea toimitus ja laadukkaat julisteet. Karttajulisteet olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin.

  Piia
  2021-01-25
  karttta taulu

  Taulu oli juuri sellainen kuin ajattelin. Toimistus tuli luvatussa ajassa. Olen erittäin tyytyväinen.

  Maria E.
  2021-01-16
  Lämmin suositus

  Julisteet erittäin laadukkaita ja kauniita. Nopea ja vaivaton tilaus sekä toimitus.

  https://gallerix.fi/syntymajuliste/