Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Koko
Lajittele
Käytä suodatinta
Kehykset
Kehykset Gallerixissa
Kauniit kehykset

Kehykset

Kehykset julisteille verkossa. Laadukkailla kehyksillämme voit muovata seinätaidettasi sinulle sopivalla tavalla. Laadukkaat kehyksemme ovat ergonomisia ja monipuolisia; helposti avattavissa ja pystyyn sekä vaakaan ripustettavissa. Verkkokaupastamme löydät edullisia kehyksiä, joilla sisustaa minkä tahansa huoneen tai toimiston silmäämiellyttävällä tavalla.

Osta Kehykset netistä


Hienot kehykset

Hieno juliste kaipaa kaverikseen hienon kehyksen. Meillä on huolella valikoitu lajitelma kehyksiä julisteille koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Jokaisessa koossa on 9-12 millin levyinen ja 20-22 millin syvyinen profiili. Kaikki kehykset voi luonnollisesti ripustaa julisteen mukaisesti sekä vaaka- että pystysuuntaan.

Kehykset värit ja materiaalit

Tarjolla on huolellisesti valikoitu lajitelma puukehyksiä ja metallikehyksiä. Puu on luonnollinen ja uusiutuva materiaali. Mustat ja valkoiset kehykset on pintakäsitelty kahdesti, niiden pinta on tasainen ja virheetön. Tammikehyksemme on valmistettu 100% massiivitammesta, jonka pinta on luonnollisen kaunis. Metallikehykset ovat saatavilla väreissä kulta, hopea, kupari, musta ja valkoinen.

Helppo ripustaa kehykset

Kaikissa malleissa ja jokaisessa koossa on kääntöpuolella kääntyvät pidikkeet, eli julisteiden ripustaminen on helppoa ja nopeaa. Kiinnityskoukkujen avulla ne voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuuntaan julisteen aiheesta riippuen.

Kehykset kristallinkirkkaat pleksilasilla

Kaikissa kehyksissä on erityisen paksu, särkymätön pleksilasi. Toimitettaessa lasin molemmin puolin on muovia suojaamassa sitä lialta ja naarmuilta. Poista muovi varovasti ennen kehyksen ripustamista.

Meidän kehykset

  • Korkealaatuinen
  • Kristallinkirkas pleksilasi
  • Pintakäsitelty kahdesti
  • Koot (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Kääntyvät pidikkeet
  • Ripustus vaaka- ja pystysuoraan
Ympäristövastuu

Meillä välitetään ympäristöstä ja otetaan vastuuta tuottajana ja toimittajana. Tulostimellamme on ympäristösertifikaatti, käyttämämme sähkö tulee paikallisilta tuottajilta ja meillä noudatetaan selkeää ympäristöpolitiikkaa. Jokainen julisteiden tuotantoon käyttämämme puu istutetaan uudelleen, tuplana. Puut absorboivat hiilidioksidia ja tuottavat happea. Puut myös sitovat vettä maaperään estäen korroosiota, ja niiden avulla luodaan biodiversiteetille tärkeitä ympäristöjä. Kun shoppailet kehyksiä Gallerixilla, haluamme sinun tuntevan olosi varmaksi siitä, että yhdessä kannamme vastuun yhteisestä ympäristöstämme tänään ja huomenna.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kehyksistämme kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalveluun saa yhteyden verkkosivustollamme olevan lomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia. Vastaamme aina niin pian kuin mahdollista, yleensä 24 tunnin sisällä.