Suodatinvalinta

Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX

Make a Fashion Statement

Muotijulisteet


Trendikkäät muotijulisteet

Muotijuliste-kategoriastamme löytyy valikoidut muodin inspiroivat muotijulisteet aiheinaan tyyli, kauneus, asusteet, kengät, meikit ja vaatteet. Muotijulisteet jättävät jälkensä asenteellaan, hienoilla viesteillään, luovalla valokuvauksellaan ja rohkeilla aiheillaan. Muotijulisteissa luovuus on täysin ainutlaatuista oli kyseessä sitten valokuva, tekstitaulu, kuvitus tai taidemaalaus. Suuri osa muotijulisteistamme on kuuluisien muotikuvaajien kuvaamia tai muotisuunnittelijoiden suunnittelemia.

Muotiaiheiset tekstitaulut

Tunnettuja lainauksia ja sanontoja sisältäviä tekstijulisteita voi mukavasti yhdistää muotivalokuviin. Ne toimivat erinomaisesti osana suurempaa taideseinää, jossa tekstijulisteet luovat kontrastia ja tilantuntua pitäen kokonaisuuden tasapainossa. Muotijuliste-kategorian tekstijulisteista löytyy kuuluisien muoti-ikoneiden, muotitalojen sekä Coco Chanelin ja Marc Jacobsin kaltaisten julkkisten lainauksia ja sanontoja. Sekä värilliset että mustavalkoiset muotijulisteemme voi ripustaa erityisen hyvin makuuhuoneeseen, käytävälle tai olohuoneeseen.

Muotijulisteet verkossa

Muotijulisteemme soveltuvat upeita aiheita ja paljon asennetta julisteistaan hakevalle. Muotijulisteet on saatavilla koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100cm. Kaikki julisteet tulostetaan korkealaatuiselle 200 gramman mattapintaiselle paperille. Kehystä muotijuliste tyylikkäillä puisilla julistekehyksillämme, jotka on saatavilla mustana, valkoisena tai massiivitammisena.

Asiakkaamme sanovat

Tiina heikkilä
2021-02-25
Ihanat julisteet

Aivan ihanat kuvat lapsistani. Nopea toimitus. Suosittelen!

Mimmi
2021-02-05
Laadukkaat julisteet

Nopea toimitus ja laadukkaat julisteet. Karttajulisteet olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin.

Piia
2021-01-25
karttta taulu

Taulu oli juuri sellainen kuin ajattelin. Toimistus tuli luvatussa ajassa. Olen erittäin tyytyväinen.

Maria E.
2021-01-16
Lämmin suositus

Julisteet erittäin laadukkaita ja kauniita. Nopea ja vaivaton tilaus sekä toimitus.

https://gallerix.fi/julisteet/23-muoti