Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.

Me Gallerixillä tarjoamme kauniin valikoiman luovien suunnittelijoiden ja valokuvaajien ympäri maailmaa luomia julisteita. Keräämme yhteen taiteen ja designin parhaat palat ja jaamme sitä edullisesti kaikille. Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman seinätaidetta ja valokuvatulosteita jokaiseen makuun; seesteisistä maisemista ja makeista kaupunkipanoraamoista eläväiseen tai maltilliseen abstraktiin taiteeseen. Tyylitellystä ​​mallistostamme huolimatta, skandinaavisen muotoilun minimalismi ja yksinkertaisuus ovat inspiraatiomme ytimessä. Laaja valikoimamme seinätaiteesta täydentää sävyvalintasi oli kyseessä sitten tunnelmallinen ja lämmin sisustus tai valoisa ja virkistävä sisustus. Valitse useasta kategoriasta, kuten Muoti, Ikoniset kuvat, Taidetulosteet, Luonto, Kasvit, Kuvitukset ja paljon muuta.

Laadukkailla valokuvakehyksillämme voit muovata seinätaidettasi sinulle sopivalla tavalla. Valittavana on mm. huomaamaton mustavalkoinen kehys, jolla kuvasi saa näkyvyyttä tai tyylikäs tammikehys, joka sopii täydellisesti verkkokauppamme luontokuva-aiheisiin julisteisiin. Laadukkaat kehyksemme ovat ergonomisia ja monipuolisia; helposti avattavissa ja pystyyn sekä vaakaan ripustettavissa. Edullinen hinta ei aina tarkoita huonompaa laatua. Verkkokaupastamme löydät edullisia julisteita ja kehyksiä, joilla sisustaa minkä tahansa huoneen tai toimiston silmäämiellyttävällä tavalla. Inspiroidu ja tee vaikutus vieraihiisi.

 

Kotisivu:
https://gallerix.fi

Sähköposti:
[email protected]

Alv-numero
SE556775939301

Päätoimisto/Osoite:
Gallerix AB
Västergatan 6D
35230 Växjö
Ruotsi


Gallerixa hallinnoi ja ylläpitää Gallerix AB, joka on täyden palvelun e-kauppapartneri. Gallerix AB on rekisteröity Ruotsissa Y-tunnuksella 556775-9393. Yhtiön ALV-numero on SE556775939301. Pääkonttorimme sijaitsee osoitteessa Västergatan 6D, 352 30 Växjö.

www.gallerix.fi:n käyttö sallittaan vain käyttöehtojen mukaisesti. Ennen kuin käytät tätä sivustoa edellytämme, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt yleiset ehdot ja meidän luottamuksellisuutta koskevat säännöt.