Suodatinvalinta

Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX

Tyylikäs taide

Valokuvat


Valokuvataidejulisteet

Valokuvataide on yksi laajimmista ja suosituimmista julistekategorioistamme. Valokuvataiteessa esitetään valokuvaajan ottamia kauniita, ainutlaatuisia kuvia, jotka välittävät tiettyä tunnetta, ja jotka koskettavat katsojaansa eri tavalla kuin pelkkä valokuva. Valokuvataide on pohjimmiltaan normaalia valokuvausta, mutta siinä kontrasti, yksityiskohdat, terävyysalue, vivahteet, kylläisyys, kulmat, ilme ja motiivi tekevät kuvasta ainutlaatuisen nostaen sen normaalin kuvan yläpuolelle, tehden siitä taidetta. Taidepiireissä on laajasti keskusteltu siitä mikä todella on valokuvataidetta. Monet taiteilijat ovat sitä mieltä, että pitäisi määritellä mikä tekee valokuvasta kauniin, ja milloin sitä voi kutsua valokuvataiteeksi.

Valokuvataide taidemuotona

Viime vuosina valokuvataiteesta on tullut valtavan suosittu sisustustrendi, ja selitys löytyy siitä, että valokuvataiteen käsite on uskomattoman laaja. Valokuvataulut, eli valokuvataide, voi olla melkeinpä mitä tahansa: kauniita maisemia, eläinvalokuvia yksityiskohtaisia lähikuvia kukista ja kasveista, potretteja, arkkitehtuurikuvia sekä valokuvia ainutlaatuisista paikoista. Maailman ensimmäisen värivalokuvan otti James Clerk Maxwell vuonna 1861, mutta valokuvaus taiteena alkoi kasvaa vasta 1900-luvulla, jolloin sekä taiteellinen että dokumentaarinen valokuva hyväksyttiin länsimaisessa taidemaailmassa. Kameratekniikoiden kehittyessä myös taidekuvauksen mahdollisuudet kasvoivat.

Mustavalkoinen valokuvataide

Mustavalkoisella valokuvalla varustetut julisteet ovat ajaton sisustusmuoto. Mustavalkoinen valokuvataide sopii useimpiin koteihin, ja sitä voi helposti yhdistää toisten kategorioiden julisteisiin sekä värijulisteisiin. Mustavalkokuvat ovatkin tuttu näky jokaisessa trendikkäässä taideseinässä. Yhdistä valokuvajuliste esimerkiksi tekstitaulujulisteeseen luodaksesi kontrastia niin taideseinäsi pysyy balanssissa.

Kehystä valokuvasi

Tulostamme kaikki valokuvataidejulisteet korkealaatuiselle 200 gramman mattapaperille. Valokuvataidejulisteemme on saatavilla koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Yhdistä juliste tyylikkääseen puiseen kehykseen, saatavilla mustana, valkoisena tai massiivitammisena.

Asiakkaamme sanovat

Tiina heikkilä
2021-02-25
Ihanat julisteet

Aivan ihanat kuvat lapsistani. Nopea toimitus. Suosittelen!

Mimmi
2021-02-05
Laadukkaat julisteet

Nopea toimitus ja laadukkaat julisteet. Karttajulisteet olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin.

Piia
2021-01-25
karttta taulu

Taulu oli juuri sellainen kuin ajattelin. Toimistus tuli luvatussa ajassa. Olen erittäin tyytyväinen.

Maria E.
2021-01-16
Lämmin suositus

Julisteet erittäin laadukkaita ja kauniita. Nopea ja vaivaton tilaus sekä toimitus.

https://gallerix.fi/julisteet/24-valokuvat