Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Keittiöön soveltuvat julisteet
Keittiöjulisteet
Keittiö on kodin sydän. Täällä teemme ruokaa, keräämme perhettä ja vietämme aikaa ystävien kanssa. Luo tyylisi keittiössä kauniilla keittiömme julisteilla. Meillä on kaikkea inspiroivista keittiön julisteista, joissa on valokuvia ruoasta ja juomasta, taidemaalauksiin ja oppaisiin, joissa on kahvia, pastaa ja paljon muuta.

Keittiötaulut


Keittiötaulut verkossa

Ei ole väliä onko sinulla maalaismainen, minimalistinen tai moderni keittiö. Meillä on tyyliin sopivia julisteita keittiöön. Keittiö on kokoontumispaikka kodissa, jossa valmistamme ruokaa, kokoamme perheen ja seurustelemme. Modernit keittiöjulisteet, retro keittiötaulut ja tekstitaulut korostavat seinien tyyliä ja luovat henkilökohtaisen ja trendikkään ilmapiirin, joka saa meidät tuntemaan olonsa mukavaksi ja innoittamana ruoanlaittoon. Tyylikkäillä keittiön julisteilla voit helposti päivittää tyylin.

Keittiöjulisteet

Meillä on laaja valikoima tyylikkäitä keittiölevyjä verkossa, ja niistä löytyy paljon erilaisia ​​inspiroivia aiheita. Keittiöjulisteet, joissa on kauniita valokuvia ruoista, juomista ja leivonnaisista, parantavat ilmapiiriä ja pastaa, julisteita kahvia tai viiniä korostavat tyyliä sekä keittiössä että ruokasalissa. Yhdistämällä modernit keittiön levyt ja keittiön pöydät tekstillä luot oman persoonallisen tyylisi, joka sopii juuri sinun kotisi keittiöön.

Koristele keittiö julisteilla

Kokoelmassivultamme Keittiötaulut löydät huolellisen valikoiman taidetta, joka on erityisesti kehitetty inspiroimaan ja sopivaksi keittiöön ja ruokasaliin. Meillä on moderneja keittiötauluja ja retro-keittiötauluja tekstillä, kasvitieteellisiä julisteita, julisteita kahvilla ja pastalla, oppaita, reseptejä ja paljon muuta. Suuret keittiötaulut ruokasalille tai pieni keittiöjuliste valituille keittiön tiloille.

Keittiöön sopivat julisteet

Jokaisessa huoneessa on oma luonteensa ja tyylinsä, ja seinillä olevan taiteen mukauttaminen huoneen tarkoitukseen ja toimintaan on hyvä tapa luoda oikea tunne. Osta halvat julisteet keittiöön kanssamme ja päivitä sisustus tänään. Valitse laaja valikoima moderneja, eri tyyliin valmistettuja keittiölevyjä, joissa on motiiveja, kuten inspiroivia valokuvia ruoasta, leivonnaisia, kauniita vihanneksia, hedelmiä ja mausteita tai tyylikkäitä graafisia tulkintoja ruoasta.

Asiakkaamme sanovat

Heleni
2021-06-10
Hyvä ja nopea toimitus!

Hyvä laatua ja nopea toimitus.

Henna
2021-04-21
Laadukkaat printit

Todella tyytyväinen laadukkaisiin printteihin ja kauniisiin kehyksiin.

Hanna
2021-04-17
Gallerix juliste- ja kehystilaus

Tilaus oli niin juuri kuin pitikin. Eikä turhan pitkä toimitusaika.

Ida
2021-04-01
Ihanat

Tilasin 2x karttajulisteita 50x70 ja tää oli halvin sivu mistä niitä löysin. Plussaa oli myös että oli paljon väri, fontti ja design vaihtoehtoja. Suosittelen...