Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Hilma af Klint Julisteet Julisteet
SINULLE TUO GALLERIX
Hilma af Klint

Hilma af Klint Julisteet

Täältä löydät huolellisen valikoiman julisteita ainutlaatuisella taiteella, jotka ovat saaneet vaikutteita ruotsalaisesta taidemaalari Hilma af Klintistä, yhdestä impressionismin pioneereista 1800-luvun jälkipuoliskolla. Hilma af Klint tunnetaan abstrakteista maalauksistaan, joiden voidaan sanoa olevan monimutkaisten filosofisten ideoiden ja henkisten käsitteiden visuaalisia esityksiä.

Osta Hilma af Klint juliste


Hilma af Klintin inspiroimat julisteet

Hilma af Klint oli ruotsalainen maalari ja työmaalauksen edelläkävijä. Hän oli osa uskonnollisten taiteilijoiden ryhmää nimeltä Five ja joka työskenteli abstraktilla ja symbolisella suunnittelukielellä, joka perustui kaiken teosofian inspiraatioon. Hänen abstrakti maalauksensa esikuvasi taiteilijoita, kuten Vasily Kandinsky ja Piet Mondrian. Hän on yksi taiteilijoista, joka sai huomiota ja tunnustusta vasta kauan kuolemansa jälkeen.

Taiteilija Hilma af Klint

Hilma af Klint syntyi 26.10.1862 Karlbergin linnassa Solnassa Tukholmassa. Hilma af Klintin keskeisin teos on vuosina 1906-1915 luoma sarja Maalauksia temppelille. Ne koostuvat 193 maalauksesta, jotka on jaettu useisiin sarjoihin. Hilma af Klintin maalaukset eivät ole vain esteettisiä taideteoksia, vaan täynnä tulkittavia symboleja. Maalaukset voidaan tulkita viesteiksi toisesta ulottuvuudesta tai portaaleiksi toiseen ulottuvuuteen.