Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Lasten taulut Julisteet
SINULLE TUO GALLERIX
Pienille ja suurille

Lasten taulut

Juliste tulosteita lastenhuoneeseen. Kokoelma Julistetulosteet lasten huoneeseen on suunniteltu hurmata ja innostaa sekä nuoret että vanhat. Leikkisyyttä Näiden tulosteita, jotka ovat usein molemmat koulutus- ja tyylikäs, voit luoda trendikäs lasten huoneet täynnä iloa ja inspiraatiota.

Lasten taulut ja Lasten julisteet


Sisusta lastentaiteella

Lastenhuoneen tulee huokua leikkisyyttä ja rakkautta. Lastenjulisteilla voi helposti luoda leikkisän, upean ja persoonallisen tyylin lastenhuoneeseen. Meillä on kauniita ja erityylisiä lastentauluja ja ihastuttavia lastenjulisteita jokaiseen makuun. Kaikkea löytyy valoisasta ja kodikkaasta vauvan huoneesta värikkääseen ja siistiin teinin huoneeseen. Huonetta voi edullisesti päivittää vaihtamalla aika ajoin kehysten sisällä olevaa taidetta. Meillä tulee viikottain uusia aiheita, joiden avulla pysyt ajan tasalla. Leikkisät ja värikkäät lastentaulut Uskaltaudu värittämään lastenhuoneesi seiniä leikkisillä ja värikkäillä lastenjulisteilla. Voit kannustaa lapsiasi sekä leikkimään että oppimaan uutta tauluilla, joissa esiintyy eläimiä, kuuluisia hahmoja tai mielikuvituksellisia kuvia avaruudesta. Kehystä taulut kauniilla kehyksellämme, joita saa mustana, valkoisena tai massiivitammisena. Kaikki lastenjulisteet ja kehykset on saatavilla koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Lastentaulu on myös upea lahjaidea ystävälle tai perheenjäsenelle.

Julisteita Lastehuoneeseen

Gallerixilla verkosta löytyy laaja valikoima lastentauluja. Meillä on runsaasti söpöjä ja erityylisiä lastentauluja ja -julisteita. On sekä pienille että isommillekin lapsille suunnattuja julisteita, vauvasta teiniin. Leikkisillä kuvilla varustetut lastenjulisteet ovat turvallinen valinta lastenhuoneeseen. Suosituimpien lastenjulisteiden joukosta löytyy muun muassa “Batman”, "The Cat and the Butterfly", "Teddy Moon", "Pink balloons", "Hakuna Matata", "I love you to the moon and back" ja monia muita. Yhdistämällä useita erilaisia ​​lastentauluja voi helposti luoda leikkisän kokonaisuuden.