Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
John Bauer julisteet Julisteet
SINULLE TUO GALLERIX
John Bauer

John Bauer julisteet

Täältä löydät huolellisen valikoiman julisteita, joissa on ruotsalaisen taiteilijan ja kuvittajan John Bauerin maalaama ainutlaatuinen taide. Suurin osa Bauerin maalauksista koostuu vesiväreistä, mutta hän maalasi myös öljyväreillä. Hänen kuvituksellaan on ollut suuri vaikutus ruotsalaiseen kansanperinteeseen ja tarinankerrontaan.

Osta John Bauer juliste


Julisteet, joissa on John Bauerin maalaamia aiheita

John Bauer on ennen kaikkea tunnettu ja erittäin suosittu kuvituksistaan ​​peikkoja, tonttuja ja keijuja. Häntä ympäröivästä Smoolannin ruotsalaisesta maisemasta sai paljon inspiraatiota. Suurin osa Bauerin maalauksista koostuu vesiväreistä, mutta hän maalasi myös öljymaaleilla. Hänen kuvituksellaan on ollut suuri vaikutus ruotsalaiseen kansanperinteeseen ja tarinankerrontaan.

Taiteilija John Bauer

John Bauer syntyi Jönköpingissä Ruotsissa vuonna 1882. Vuosittain vuodesta 1907 lähtien hän julkaisi tarinoitaan otsikolla "Haltioiden ja peikkojen joukossa". Hänestä tuli tunnetuksi mystisten olentojen suurena maalarina. Hän kuoli vuonna 1918, vain 36-vuotiaana, veneonnettomuudessa Vättern-järvellä kovan myrskyn jälkeen, kun vene, jolla hän matkusti, upposi.