Suodatinvalinta

Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX

Aina moderni

Mustavalkojulisteet


Mustavalkoiset julisteet ja taulut

Gallerixilta verkosta löytyy laaja valikoima mustavalkoisia julisteita ja tauluja. Mustavalkojulisteet on suosituin ja laajin julistekategoria runsaine aiheineen. Periaatteessa jokainen kategoria on edustettuna valokuvataiteesta ja valokuvista tekstitauluihin, kuvituksiin ja abstraktiin taiteeseen. Mustavalkojulisteet ovat tyylikkäitä ja ajattomia, ja ne sopivat hyvin jokaiseen kotiin ja kaikkiin huoneisiin. Mustavalkojulisteita voi helposti yhdistää toisiinsa ja kodiin muuhun sisustukseen.

Sisusta mustavalkojulistein

Mustavalkoiset taulut ja tulosteet sopivat saumattomasti mihin tahansa huoneeseen makuuhuoneesta ja käytävästä olohuoneeseen ja eteiseen. Mustavalkojulisteissa on edustettuna lähes kaikki aiheet, eli juuri sinun tyyliisi sopiva mustavalkojuliste on helppo löytää. Mikäli julisteesi ripustetaan yksinään, se kannattaa hankkia isompana, esimerkiksi koossa 50x70 tai 70x100 cm. Jos kokoat taideseinää, voit yhdistää useita erikokoisia mustavalkojulisteita, myös pienempiä kokoja kuten 21x30 ja 30x40 cm. Kehystä ne mieluiten mustilla kehyksillä. Näin ulkonäkö pysyy tyylikkäänä ja taideseinäsi huokuu täydellisyyttä.

Kehykset mustavalkojulisteille

Mustavalkojulisteet on saatavilla neljässä eri koossa ja muodossa. 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Mustavalkojulisteita löytyy sekä pysty- että vaakasuunnassa, eli voit valita mikä sopii sinulle parhaiten. Kehystä julisteet tyylikkäillä ja laadukkailla kehyksillämme. Mustat ja valkoiset kehykset on kahdesti pintakäsitelty antaen kehykselle kauniin ja tasaisen kiillon. Meillä on myös massiivitammisia kehyksiä. Kaikissa kehyksissä on erityisen paksu kristallinkirkas pleksilasi. Kaikki on saatavilla julisteesi kokoon sopivana. Tilaa mustavalkojulisteet Gallerixilta!

Asiakkaamme sanovat

Tiina heikkilä
2021-02-25
Ihanat julisteet

Aivan ihanat kuvat lapsistani. Nopea toimitus. Suosittelen!

Mimmi
2021-02-05
Laadukkaat julisteet

Nopea toimitus ja laadukkaat julisteet. Karttajulisteet olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin.

Piia
2021-01-25
karttta taulu

Taulu oli juuri sellainen kuin ajattelin. Toimistus tuli luvatussa ajassa. Olen erittäin tyytyväinen.

Maria E.
2021-01-16
Lämmin suositus

Julisteet erittäin laadukkaita ja kauniita. Nopea ja vaivaton tilaus sekä toimitus.

https://gallerix.fi/julisteet/34-mustavalkoiset