Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Aina moderni
Mustavalkoisia julisteita
Mustavalkoinen on ikuinen trendi. Mustavalkoisten ja harmaasävyisten julisteiden kokoelmamme sisältävät motiiveja, jotka on esitetty useissa eri luokissa. Ne sopivat täydellisesti kuvaseinääsi. Mustavalkoisia julisteita on helppo sovittaa toistensa kanssa.

Mustavalkojulisteet


Mustavalkoiset julisteet ja taulut

Gallerixilta verkosta löytyy laaja valikoima mustavalkoisia julisteita ja tauluja. Mustavalkojulisteet on suosituin ja laajin julistekategoria runsaine aiheineen. Periaatteessa jokainen kategoria on edustettuna valokuvataiteesta ja valokuvista tekstitauluihin, kuvituksiin ja abstraktiin taiteeseen. Mustavalkojulisteet ovat tyylikkäitä ja ajattomia, ja ne sopivat hyvin jokaiseen kotiin ja kaikkiin huoneisiin. Mustavalkojulisteita voi helposti yhdistää toisiinsa ja kodiin muuhun sisustukseen.

Sisusta mustavalkojulistein

Mustavalkoiset taulut ja tulosteet sopivat saumattomasti mihin tahansa huoneeseen makuuhuoneesta ja käytävästä olohuoneeseen ja eteiseen. Mustavalkojulisteissa on edustettuna lähes kaikki aiheet, eli juuri sinun tyyliisi sopiva mustavalkojuliste on helppo löytää. Mikäli julisteesi ripustetaan yksinään, se kannattaa hankkia isompana, esimerkiksi koossa 50x70 tai 70x100 cm. Jos kokoat taideseinää, voit yhdistää useita erikokoisia mustavalkojulisteita, myös pienempiä kokoja kuten 21x30 ja 30x40 cm. Kehystä ne mieluiten mustilla kehyksillä. Näin ulkonäkö pysyy tyylikkäänä ja taideseinäsi huokuu täydellisyyttä.

Kehykset mustavalkojulisteille

Mustavalkojulisteet on saatavilla neljässä eri koossa ja muodossa. 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Mustavalkojulisteita löytyy sekä pysty- että vaakasuunnassa, eli voit valita mikä sopii sinulle parhaiten. Kehystä julisteet tyylikkäillä ja laadukkailla kehyksillämme. Mustat ja valkoiset kehykset on kahdesti pintakäsitelty antaen kehykselle kauniin ja tasaisen kiillon. Meillä on myös massiivitammisia kehyksiä. Kaikissa kehyksissä on erityisen paksu kristallinkirkas pleksilasi. Kaikki on saatavilla julisteesi kokoon sopivana. Tilaa mustavalkojulisteet Gallerixilta!

Asiakkaamme sanovat

Heleni
2021-06-10
Hyvä ja nopea toimitus!

Hyvä laatua ja nopea toimitus.

Henna
2021-04-21
Laadukkaat printit

Todella tyytyväinen laadukkaisiin printteihin ja kauniisiin kehyksiin.

Hanna
2021-04-17
Gallerix juliste- ja kehystilaus

Tilaus oli niin juuri kuin pitikin. Eikä turhan pitkä toimitusaika.

Ida
2021-04-01
Ihanat

Tilasin 2x karttajulisteita 50x70 ja tää oli halvin sivu mistä niitä löysin. Plussaa oli myös että oli paljon väri, fontti ja design vaihtoehtoja. Suosittelen...

https://gallerix.fi/julisteet/34-mustavalkoiset