Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Japandi Julisteet Julisteet
SINULLE TUO GALLERIX
Japandi

Japandi Julisteet

Japandi on moderni sisustustyyli, jossa yhdistyvät japanilainen minimalismi ja skandinaavinen design. Tyylille on ominaista kirkkaat, luonnolliset ja ajattomat motiivit.

Japandi Julisteet


Japandi

Tutustu Japandiin, sisustustyyliin, joka juontaa juurensa japanilaisen minimalismin yksinkertaisuudesta ja skandinaavisen muotoilun toimivuudesta. Saa inspiraatiota japanilaisen taiteen parhaiden maalareiden luomista taidemaalauksista. Tasapainoiset värit, kauniit kuvitukset, luonnollinen ja ajaton ovat osa Japandin sisustustyyliä luonnehtivia elementtejä. Japandilla saat parhaat puolet sekä japanilaisesta että skandinaavisesta tyylistä.

Mikä Japandi on?

Japandi on moderni sisustustyyli, jossa yhdistyy japanilaisen minimalismin eleganssi skandinaavisen muotoilun toimivuuteen. Tyylille on ominaista kirkkaat, luonnolliset ja ajattomat motiivit. Jos haluat ostaa japani-julisteita, käy osoitteessa Gallerix.fi. Gallerixista löydät laajan valikoiman japanilaisia ​​julisteita, joiden aiheina ovat kuuluisat japanilaiset taiteilijat, kuten Utagawa Kunisada, Hashiguchi Kiyoshi, Ohara Koson, Katsushika Hokusai ja Ogata Gekko.