Suodatinvalinta

Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX

Eläinten kauneus

Eläimet Julisteet


Eläinjulisteet

Gallerixilta löytyy laaja valikoima eläin- ja eläinkuviojulisteita. Eläin-kategoriaan on kerätty kauniita eläinmotiiveja ja -tauluja, joissa komeilee kaikenlaisia eläimiä, kuten leijona, tiikeri, hevonen, kirahvi, pöllö, karhu, seepra, flamingo ja norsu. Meillä on myös hyönteisiä ja lintuja esittäviä eläinjulisteita, jotka täydentävät julistekokoelmamme villieläinosion. Eläinjulisteet luovat elämää kodin sisustukseen ainutlaatuisella tavalla. Eläinjulisteita arvostavat sekä aikuiset että lapset, ja eläinjulisteet ovatkin usein lasten suosikkeja.

Sisustaminen eläinjulisteilla

Eläinjulisteiden käyttö kodin sisustuksessa tuo luonnon helposti kotiisi. Eläinjulisteidemme joukosta löytyy kauniita valokuvia, tyylikkäitä eläinkuvituksia, taidemaalauksia ja tekstijulisteita. Eläinjulisteita on sekä värillisiä että mustavalkoisia. Mustavalkoiset eläinjulisteet sopivat hyvin moderniin sisustukseen, ja niitä voi helposti yhdistää toisten kategorioiden julisteisiin. Käytämme usein eläinjulisteita omiin taideseiniimme. Jos etsit inspiraatiota, suosittelemme tutustumaan omaan taideseinäämme, joka löytyy tältä sivustolta tai Instagramista.

Villieläimet

Villieläinten kuvat ovat kautta aikojen olleet kiehtovia. Tee eläinjulisteesta osa kotisi sisustusta tai taideseinää. Eläinjulisteen voi ripustaa yksinään isommassa koossa tai yhdistää osaksi taideseinää.

Sisusta eläinmotiiveilla

Eläintaulujamme on saatavilla sekä vanhemmille että nuoremmille, aikuisille ja lapsille. Kauniit villieläinten valokuvat sopivat erinomaisesti olohuoneeseen, käytävälle, ruokailutilaan tai makuuhuoneeseen. Lastentaulujen kategoriassa on söpöjä piirustuksia eläimistä, kauniita valokuvia ja leikkisiä eläinsarjakuvajulisteita. Kaikki julisteemme on saatavilla koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Kehystä eläintaulusi tyylikkäällä kehyksellämme, joita saa mustana, valkoisena tai massiivitammisena.

Asiakkaamme sanovat

Tiina heikkilä
2021-02-25
Ihanat julisteet

Aivan ihanat kuvat lapsistani. Nopea toimitus. Suosittelen!

Mimmi
2021-02-05
Laadukkaat julisteet

Nopea toimitus ja laadukkaat julisteet. Karttajulisteet olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin.

Piia
2021-01-25
karttta taulu

Taulu oli juuri sellainen kuin ajattelin. Toimistus tuli luvatussa ajassa. Olen erittäin tyytyväinen.

Maria E.
2021-01-16
Lämmin suositus

Julisteet erittäin laadukkaita ja kauniita. Nopea ja vaivaton tilaus sekä toimitus.

https://gallerix.fi/julisteet/21-elaimet