Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
27,90 € 19,53 €
Sinulle tuo Gallerix
Minkä kaupungin valitset?

Karttajuliste

Luo ainutlaatuinen karttajuliste mistä tahansa päin maailmaa. Kaikki kartat ovat muokattavissa valmiista malleistamme. Valitse haluamasi väriyhdistelmät ja kuvallesi parhaiten sopiva paine. Karttajulisteemme ovat saatavilla kolmessa eri koossa; 30x40cm, 50x70cm ja 70x100cm. Painatamme karttajulisteet huolella valitulle 240 gsm semimattaiselle, laadukkaalle premium -paperille, joka on kehitetty erityisesti fotorealistisille julisteille ja tulosteille. Kaikkiin karttajulisteisiin on käsin painettu ainutlaatuinen leimasin, joka tuo eksklusiivisuutta.
Muokkaa tyyliä ja tekstiä
Trendikkäitä karttajulisteita
Saatavilla eri kokoja
Alk. 19,53 € 27,90 €
Luominen alkaa täältä
Asiakkaamme Instagramissa
Inspiroidu siitä, mitä muut ovat luoneet. Löydä suosikkisi ja luo oma ainutlaatuinen karttasi.

Luo oma karttajuliste


Karttajuliste Gallerixilta

Karttajuliste ei ole pelkästään kartta, eikä pelkästään juliste. Karttajulisteessa on ainutlaatuisesti muotoiltu henkilökohtainen kartta, joka perustuu tiettyyn, erityistarkoituksen omaavaan paikkaan tai tapahtumaan. Missä synnyit? Missä kasvoit? Missä asut? Missä tapasit kumppanisi tai missä menit naimisiin? Oman, ainutlaatuisen karttajulisteen luomisessa mahdollisuudet ovat rajattomat, luot sitten kartan koko maailmasta, tietystä kaupungista taikka kuuluisasta tai ei niin kuuluisasta paikasta maailmassa. Minkä paikan valitsisit?

Suunnittele oma karttasi

Oman karttajulisteen luominen ja tilaaminen on helppoa käyttämällä suunnittelutyökaluamme. Valitse ensiksi karttajulisteesi paikka; maa, kaupunki tai muu paikka missä tahansa päin maailmaa. GPS-työkalumme löytää oikeat koordinaatit jotka tulostetaan automaattisesti kartan alaosaan. Jos vaihdat paikkaa, koordinaatit muuttuvat. Voit myös jättää koordinaatit pois ja kirjoittaa sen sijaan jotain muuta, vaikkapa muiston, nimen, tervehdyksen, viestin tai muistiinpanon. Saat itse valita.

Kartajuliste tekstin, tyylin ja värien muokkaaminen

Vaihe 1: Valitse karttajulisteelle teksti. Valitsemasi paikan nimi tulostuu otsikkoon automaattisesti, mutta sitä voi halutessaan muuttaa. Otsikon alapuoliseen alaotsikkoon tulostuu automaattisesti se maa, jossa valitsemasi paikka sijaitsee. Tätä voi myös muuttaa ja kustomoida. Jos valitset paikaksi Tukholman, karttaan merkitään otsikoksi Tukholma ja alaotsikoksi Ruotsi. Tekstiksi voi räätälöidä esimerkiksi "Missä tapasimme" tai "Missä menimme naimisiin". Vaihe 2: Valitse teema. Teemaan perustuu kartan typografinen suunnittelu. Valitse tyyleistä "Original", "Basic", "Modern", "Boxed" ja "Gin". Valitse sitten tyyli, eli miltä julisteen kehyksen tulisi näyttää. Täällä valita voi joko "Classic", eli klassisen karttatyylin, "Poster", jolla karttasi kehystyy kauniilla ohuella valkoisella kehyksellä, tai "Borderless", jossa kartta peittää koko julisteen - tämä on erinomainen vaihtoehto. Valitse seuraavaksi haluamasi värit ja lopuksi valkoinen tai musta tieverkosto. Näillä monilla vaihtoehdoilla yhdistää voi satoja erilaisia ​​malleja ja luoda täysin ainutlaatuisen karttajulisteen.

Kehystä karttasi

Kun kehystät karttajulisteesi, saat siitä seinällesi kauniin yksityiskohdan. Tarjolla on huolellisesti valikoitu lajitelma korkealaatuisia kehyksiä, mustana, valkoisena ja massiivitammisena. Kehyksemme sopivat samankokoisiin julisteisiin, eli 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Kahden karttajulisteen ripustaminen vierekkäin "täydellisenä parina" voi näyttää todella hyvältä.

Käyttämämme paperi

  • 200 gramman paksuinen
  • Kaunis mattapinta
  • High bulk
  • Kestävä
  • FSC-ympäristösertifioitu
Ympäristövastuu

Meillä kannetaan vastuu tuotannosta ja tehdään töitä kestävän ympäristön puolesta. Meillä tuetaan OneTreePlanted-organisaatiota ja jokaiselle tuotannossamme käytetylle puulle istutetaan kaksi uutta. Näin varmistetaan kestävä tuotanto ja otetaan vastuu luontoäidistä tänään ja huomenna.

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko apua tilausta tehdessäsi tai onko sinulla kysyttävää kartoistamme? Asiakaspalveluumme saa yhteyden verkkosivustollamme olevan lomakkeen kautta tai lähettämällä meille sähköpostia. Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä. Tervetuloa!