Sinulle tuo Gallerix
Minkä kaupungin valitsit?
Muokkaa tyyliä ja värejä
Trendikkäitä karttajulisteita Gallerixiltä
Saatavilla eri kokoja

Gallerixin karttajulisteet


Karttajuliste Gallerixilta

Karttajuliste ei ole pelkästään kartta, eikä pelkästään juliste. Karttajulisteessa on ainutlaatuisesti muotoiltu henkilökohtainen kartta, joka perustuu tiettyyn, erityistarkoituksen omaavaan paikkaan tai tapahtumaan. Missä synnyit? Missä kasvoit? Missä asut? Missä tapasit kumppanisi tai missä menit naimisiin? Oman, ainutlaatuisen karttajulisteen luomisessa mahdollisuudet ovat rajattomat, luot sitten kartan koko maailmasta, tietystä kaupungista taikka kuuluisasta tai ei niin kuuluisasta paikasta maailmassa. Minkä paikan valitsisit?

Suunnittele oma karttasi

Oman karttajulisteen luominen ja tilaaminen on helppoa käyttämällä suunnittelutyökaluamme. Valitse ensiksi karttajulisteesi paikka; maa, kaupunki tai muu paikka missä tahansa päin maailmaa. GPS-työkalumme löytää oikeat koordinaatit jotka tulostetaan automaattisesti kartan alaosaan. Jos vaihdat paikkaa, koordinaatit muuttuvat. Voit myös jättää koordinaatit pois ja kirjoittaa sen sijaan jotain muuta, vaikkapa muiston, nimen, tervehdyksen, viestin tai muistiinpanon. Saat itse valita.

Tekstin, tyylin ja värien muokkaaminen

Vaihe 1: Valitse karttajulisteelle teksti. Valitsemasi paikan nimi tulostuu otsikkoon automaattisesti, mutta sitä voi halutessaan muuttaa. Otsikon alapuoliseen alaotsikkoon tulostuu automaattisesti se maa, jossa valitsemasi paikka sijaitsee. Tätä voi myös muuttaa ja kustomoida. Jos valitset paikaksi Tukholman, karttaan merkitään otsikoksi Tukholma ja alaotsikoksi Ruotsi. Tekstiksi voi räätälöidä esimerkiksi "Missä tapasimme" tai "Missä menimme naimisiin". Vaihe 2: Valitse teema. Teemaan perustuu kartan typografinen suunnittelu. Valitse tyyleistä "Original", "Basic", "Modern", "Boxed" ja "Gin". Valitse sitten tyyli, eli miltä julisteen kehyksen tulisi näyttää. Täällä valita voi joko "Classic", eli klassisen karttatyylin, "Poster", jolla karttasi kehystyy kauniilla ohuella valkoisella kehyksellä, tai "Borderless", jossa kartta peittää koko julisteen - tämä on erinomainen vaihtoehto. Valitse seuraavaksi haluamasi värit ja lopuksi valkoinen tai musta tieverkosto. Näillä monilla vaihtoehdoilla yhdistää voi satoja erilaisia ​​malleja ja luoda täysin ainutlaatuisen karttajulisteen.

Kehystä karttasi

Kun kehystät karttajulisteesi, saat siitä seinällesi kauniin yksityiskohdan. Tarjolla on huolellisesti valikoitu lajitelma korkealaatuisia kehyksiä, mustana, valkoisena ja massiivitammisena. Kehyksemme sopivat samankokoisiin julisteisiin, eli 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Kahden karttajulisteen ripustaminen vierekkäin "täydellisenä parina" voi näyttää todella hyvältä.

Käyttämämme paperi

 • 200 gramman paksuinen
 • Kaunis mattapinta
 • High bulk
 • Kestävä
 • FSC-ympäristösertifioitu

 • Ympäristövastuu

  Meillä kannetaan vastuu tuotannosta ja tehdään töitä kestävän ympäristön puolesta. Meillä tuetaan OneTreePlanted-organisaatiota ja jokaiselle tuotannossamme käytetylle puulle istutetaan kaksi uutta. Näin varmistetaan kestävä tuotanto ja otetaan vastuu luontoäidistä tänään ja huomenna.

  Asiakaspalvelu

  Tarvitsetko apua tilausta tehdessäsi tai onko sinulla kysyttävää kartoistamme? Asiakaspalveluumme saa yhteyden verkkosivustollamme olevan lomakkeen kautta tai lähettämällä meille sähköpostia. Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä. Tervetuloa!

  Asiakkaamme sanovat

  Tiina heikkilä
  2021-02-25
  Ihanat julisteet

  Aivan ihanat kuvat lapsistani. Nopea toimitus. Suosittelen!

  Mimmi
  2021-02-05
  Laadukkaat julisteet

  Nopea toimitus ja laadukkaat julisteet. Karttajulisteet olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin.

  Piia
  2021-01-25
  karttta taulu

  Taulu oli juuri sellainen kuin ajattelin. Toimistus tuli luvatussa ajassa. Olen erittäin tyytyväinen.

  Maria E.
  2021-01-16
  Lämmin suositus

  Julisteet erittäin laadukkaita ja kauniita. Nopea ja vaivaton tilaus sekä toimitus.

  https://gallerix.fi/karttajuliste/