Tänään jopa 30% alennusta julisteista.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Pablo Picasso

Julisteet Picasso

Täältä löydät huolellisen valikoiman julisteita, joissa on ainutlaatuista taidetta ja jotka ovat innoittaneet espanjalainen taiteilija Pablo Picasso, joka on toiminut Espanjassa ja Ranskassa 1900 -luvulla. Pablo Picasso tunnetaan muun muassa luovan taiteellisen suunnan kubismi, ja suurin osa maailman kalleimmista huutokaupassa koskaan myydyistä maalauksista on allekirjoitettu Pablo Picassolle.
Juliste Picasso

Pablo Picasson innoittamia julisteita

Pablo Picasso tunnetaan maailmanlaajuisesti maalauksen mestarina ja modernismin monipuolisimpana etualalla. Elämänsä aikana hän oli uskomattoman tuottava ja loi paljon taidetta. Julisteillemme Picasson innoittamilla aiheilla on ominaista koristeelliset abstraktit muodot, jotka perustuvat hänen taiteeseensa. Vuosien varrella Picasso on vuorotellut monien eri maalaustekniikoiden välillä, ja muun muassa hänet lasketaan yhdessä Georges Braquen kanssa ns. Taiteilijana Picasso oli paitsi taidemaalari myös kuvanveistäjä, kuvittaja, graafikko, teatterin sisustaja, keramiikka ja runoilija, ja monet pitävät sitä yhtenä kaikkien aikojen suurimmista.

Taiteilijan tarina

Pablo Picasso syntyi Malagassa, Espanjassa 25. lokakuuta 1881. Hän oli maalari- ja taideprofessorin José Ruiz y Blascon ja María Picasso y Lópezin poika. Isältään Picasso oppi kuvataiteen perusteet, kuten piirustus ja öljymaalaus. Hän osoitti jo varhaisessa nuoruudessaan todisteita ennenaikaisesta taiteellisesta taidosta. Hänen ensimmäinen kuuluisa öljymaalauksensa Picador maalattiin vuonna 1889. Kymmenvuotiaana Pablo alkoi allekirjoittaa maalauksiaan äitinsä tyttönimellä Picasso. Aktiivisten vuosiensa aikana Picasso tuli tunnetuksi kubismista ja kokoonpanosta. Hänen kuuluisimpia taideteoksiaan ovat maalaus Les Demoiselles d’Avignon vuodelta 1907 ja Guernica vuodelta 1937, joka on muotokuva Saksan Guernican pommituksista Espanjan sisällissodan aikana. Hänen 90 -vuotissyntymäpäivänään Picassolle annettiin kunnia, kun kahdeksan hänen teostaan ​​oli esillä Pariisin Louvressa Leonardo da Vincin Mona Lisan aiemmin käyttämässä paikassa. Hän kuoli 8. huhtikuuta 1973. Hän täytti 92 vuotta.

Asiakkaamme sanovat

Eeva
2021-10-13
Hyvät julisteet

Tilasin useita julisteita ja olen niihin erittäin tyytyväinen. Paperi on paksua, laadukasta ja värit toistuvat hyvin. Pidän siitä, että julisteita saa...

Maria
2021-10-06
Syntymäjulisteet

Julisteet olivat juuri sellaiset, kun olin kuvitellut.

Mira
2021-10-04
Sujuva palvelu!

Unohdin syntymäjulisteesta sukunimen ja sain sen jälkikäteen korjattua, eikä toimitus myöhästynyt juuri lainkaan. Hyvä palvelu!

Henna
2021-10-02
Juliste

Tällä kertaa kaikki sujui, edellisellä tilauskerralla juliste hukkui postissa.