Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
William Morris Julisteet Julisteet
SINULLE TUO GALLERIX
William Morris

William Morris Julisteet

Täältä löydät huolellisen valikoiman julisteita ainutlaatuisella taiteella, joka on saanut inspiraationsa brittiläisestä taiteilijasta William Morrisista, joka toimi Lontoossa 1800-luvulla. William Morris oli yksi British Arts and Crafts -liikkeen johtavista hahmoista. Hänet tunnetaan muun muassa kauniiden tapettien ja kankaiden kuvioiden suunnittelijana. Julisteet William Morris on yksi suosituimmista teoksistamme abstraktien julisteiden kategoriassa.

Osta William Morris juliste


William Morrisin inspiroimat julisteet

William Morris tuli tunnetuksi ympäri maailmaa ainutlaatuisista ja kauniista kuvioistaan ​​muun muassa tapetteihin ja kankaisiin. William Morrisin inspiroima-aiheisia julisteita leimaa koristeelliset abstraktit muodot, jotka perustuvat hänen tapeteille ja kankaille luomiin kuvioihin. William Morris oli brittiläinen taiteilija, suunnittelija ja kirjailija sekä johtava hahmo British Arts and Crafts -liikkeessä. Hänet tunnetaan kuitenkin parhaiten kauniiden tapettien ja kuvioitujen kankaiden kuvioiden suunnittelijana.

Taiteilijan tarina

William Morris syntyi 24. maaliskuuta 1834 Walthamstowissa, Waltham Forestissa lähellä Lontoota. Vuonna 1861 hän perusti yhdessä Rossettin, Burne-Jonesin, Madox Brownin ja Webbin kanssa yrityksen Morris, Marshall, Faulkner & Co, josta tuli myöhemmin Morris & Co. Heidän kuvioituja kankaitaan ja tapettejaan myydään vielä nykyäänkin kangasvalmistaja Sanderson & Sonsin lisenssillä ja niitä voi ostaa muun muassa Lontoon Liberty-tavaratalosta. William Morris kuoli vuonna 1896 62-vuotiaana.