Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.

Tauluseinät

Osta lahjakkaiden sisustussuunnittelijoidemme luoma täydellinen tauluseinä. Tänne olemme keränneet kuvakollaasimme ja jakaneet ne maalausten määrän, värin ja kategorian mukaan, jotta löydät nopeasti ja helposti kotiisi ja persoonalliseen tyyliisi sopivan.

Tauluseinä Inspiraatiota


Inspiraatiota tauluseiniin

Tervetuloa inspiraatiosivullemme tauluseinillä. Täältä löydät omien taidejohtajiemme ja sisustussuunnittelijoidemme luomia kauniita tauluseiniä. Jokainen tauluseinä on ainutlaatuinen ja koottu harmonisoitumaan tiettyyn huoneeseen tai seinän värin perusteella. Voit vapaasti käyttää lajittelutoimintoamme ja lajitella huoneen tai seinän värin mukaan, kun etsit inspiraatiota.

Osta koko tauluseinä

Oman ainutlaatuisen tauluseinän luominen voi olla sekä vaikeaa että aikaa vievää. Löydä inspiraatiota kuvaseiniemme joukosta ja tilaa koko tauluseinä juuri sellaisena kuin se on taitavien sisustussuunnittelijoidemme suunnittelema tai muokkaa julisteiden määrää ja kokoa makusi ja makusi mukaan. Voit helposti poistaa julisteen tai kuvakehyksen valinnan, jos galleriamme seinä on liian suuri tai haluat vaihtaa julistetta tai kuvakehyksen. Säädä omien mieltymystesi mukaan!

Lajittele tauluseinät huoneen ja seinän värin mukaan

Hyvä tapa löytää oikea julisteyhdistelmä tauluseinälle on aloittaa seinäsi väristä. Toistensa kanssa yhteensopivien värien yhdistäminen on tärkeää kauniin kokonaisuuden luomiseksi, jossa kuvaseinä harmonisoituu huoneen ja muiden huonekalujen kanssa. Lajittelutoiminnollamme voit helposti lajitella tauluseinämme seinän värin mukaan, kun etsit inspiraatiota. Voit myös lajitella huoneen mukaan, esimerkiksi olohuone, makuuhuone, eteinen tai lastenhuone, ja löytää nopeasti kauniit tauluseinät.

Trendikkäät tauluseinät

Päivitämme sivuamme säännöllisesti tauluseinillä ja julkaisemme uusia kauniita kuvakollaaseja, jotka on mukautettu vuodenajan väreihin ja trendeihin. Räätälöi tai tilaa omien sisustussuunnittelijoidemme luoma tauluseinä. Voit myös luoda oman ainutlaatuisen tauluseinän korvaamalla yhden valitsemistamme julisteista sinun mielestäsi paremmin sopivalla julisteella. Meillä on yli 3500 ainutlaatuista julistetta, joista valita!

Gallerian seinät eri huoneissa

Olemme lajitellut tauluseinät seuraavissa huoneissa:

  • Tauluseinä Olohuone
  • Tauluseinä Makuuhuone
  • Tauluseinä Lastenhuone
  • Tauluseinä Käytävä

Tauluseinä Mallit

Käytä mallejamme löytääksesi huoneeseesi ja käytettävissä olevaan alueeseen sopivan koon ja yhdistelmän kuvakehyksiä. Meillä on malleja sekä pienille, keskikokoisille että suurille tauluseinille, joiden mitat ovat sekä leveys että korkeus. Löydät tauluseinämallimme täältä.