Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Bauhaus Julisteet Julisteet
SINULLE TUO GALLERIX
Bauhaus

Bauhaus Julisteet

Täältä löydät huolellisen valikoiman julisteita, joiden suunnittelu on saanut inspiraationsa kuuluisasta saksalaisesta taidekoulusta Bauhausista. Bauhausilla on ollut suuri vaikutus moderniin taiteeseen ja arkkitehtuuriin, ja sitä voidaan pitää funktionalismin edeltäjänä. Taidekoulu toimi vuosina 1919-1933.

Osta Bauhaus Juliste


Bauhaus Juliste – saksalaisen taidekoulun innoittamana

Jos haluat ostaa Bauhaus julisteita, käy osoitteessa Gallerix.se. Täältä löydät laajan valikoiman julisteita kuuluisan saksalaisen taidekoulun ideoista ja suunnittelijoista inspiroituneilla aiheilla. Bauhausissa vuosina 1919-1933 luotu graafinen suunnittelu ja typografia ovat vaikuttaneet voimakkaasti modernin graafisen suunnittelun kehitykseen. Bauhaus toi funktionaalismin typografiaan ja syntyi Bauhaus-tyylinen typografia ja graafinen suunnittelu. Tyylille tyypillistä oli, että se perustui yksinkertaisuuteen, puuttui serifeistä ja keskittyi tiedon välittämiseen. Bauhaus oli alku ns. uudelle typografialle määrittelemällä sen perusperiaatteet.

Bauhaus Historia

Bauhaus oli saksalainen käsityö-, arkkitehtuuri- ja muotoilukoulu, joka toimi vuosina 1919-1933. Bauhausilla on ollut suuri vaikutus moderniin taiteeseen ja arkkitehtuuriin, ja sitä pidetään funktionalismin edelläkävijänä. Bauhausin perusti Walter Gropius Weimarissa vuonna 1919. Koulu muutti Dessauhun vuonna 1925 ja vuonna 1932 muutettiin Berliiniin. Walter Gropius oli koulun rehtori 1919-1928. Taide ja teknologia sulautuisivat ihanteelliseen suunnitteluun. Gropiuksen ideana oli löytää tie takaisin yhtenäiseen esteettiseen kulttuuri-ilmaisuun taiteellisen ja käsityökasvatuksen yhtenäisyyden kautta.