Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Koko
Lajittele
Käytä suodatinta

Tammikehykset

Täältä löydät Gallerixin tammista kuvakehykset. Laadukkaat tammikehyksemme toimitetaan pleksilasilla ja pidikkeillä, jotka helpottavat julisteen kiinnittämistä. Kaikki tammikehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuoraan.

Osta tammikehykset


Tammikehykset julisteille

Aiotteko ostaa tammikehykset? Sitten sinun tulee käydä Gallerix.fi:ssa. Gallerixista löydät huolellisen valikoiman laadukkaita tammikehyksiä. Kaikki tammikehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuunnassa. 100 % massiivitammesta valmistettujen kehystemme takana on joustavat kääntyvät pidikkeet, joiden avulla voit helposti ja nopeasti kiinnittää julisteen kehykseen. Kaikissa tammikehyksissä on erittäin paksu pleksilasi, joka suojaa julistettasi lialta ja naarmuilta. Tammikehystemme profiilin leveys on 12 mm ja profiilin syvyys 20 mm.

Helppo tammikehyksen asennus

Kaikki tammikehystemme mallit ja koot on varustettu takaosassa kääntyvillä pidikkeillä, mikä tekee julisteiden kiinnittämisestä nopeaa ja helppoa halpoihin, korkealaatuisiin tammikehyksiin. Niissä on myös kiinnityskoukut, joiden avulla kehys voidaan ripustaa seinälle sekä pysty- että vaaka-asennossa.

Kristallinkirkas pleksilasi

Kaikki valikoimamme tammikehykset on varustettu erityisen paksulla pleksilasilla. Toimitettaessa lasin molemmilla puolilla on suojamuovi, joka suojaa lialta ja naarmuilta. Muista poistaa suojamuovi ennen kuin ripustat tammikehyksen seinälle.

Tammikehyksemme

  • Korkealaatuinen
  • Kristallinkirkas pleksilasi
  • 100 % massiivitammea
  • Koot (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-sertifioitu puu
  • Ripustus vaaka- ja pystysuoraan