Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Lainaukset ja sananlaskut
Julisteita teksti tulostetaan
Meidän typografinen kokoelma julisteita on suunniteltu tuomaan sinulle mieleenpainuvin, innostava, ja olennaista sisältyvistä tyylikkäitä fontteja ja kirjaimin. He saattavat olla kaikkein universaali ja visuaalisesti neutraaleja julisteita, antaa sinulle mahdollisuuden ripustaa ne minne tahansa ja sovittaa niitä millään muulla kuvia olet ihastunut. Ideoita on erityisen tärkeää sinulle ei voida rajoittaa tyylillinen näkökohdat; siten neutraalisuuden ja yksinkertaisuus tämän ajatuksen perustuva genre seinälle. Väriä seiniä tai huonekaluja ei pitäisi estää sinua näyttämään ajatus, joka saa sinut syttyy.

Julisteita teksti tulostetaan


Tekstijulisteet ja lainausjulisteet

Tekstijulisteet- ja tekstitaulut-kategoriasta löytyy julisteita, joissa on lainauksia, sanontoja ja kirjoituksia kauniilla typografialla. Tekstiä ja viestejä sisältäviä julisteita voi kivasti yhdistää taideseinän taidejulisteisiin ja kuvituksiin. Tekstijulisteissa on useimmiten mustaa tekstiä valkoisella pohjalla. Ne tuovat dynamiikkaa suurempiin kokonaisuuksiin. Tekstijulisteita on kaiken lisäksi mielenkiintoista lukea ja katsella. Kotisi tyylistä riippumatta kiinnostavalle tekstijulisteelle on aina paikka vapaana. Minkälaisen tekstin itse valitsisit?

Laaja valikoima tekstijulisteita

Gallerixilta löytyy laaja valikoima julisteita ja tauluja, joissa on kuvattu erityyppistä ja erinäköistä tekstiä. "Together is our favorite place to be", "Peace of mind”, "Home", "Hope" ja "Love" ovat suosituimpia ja myydyimpiä. Meillä on myös laaja valikoima graafisia tekstijulisteita, kuten "Coco Chanel", "A real man ruins lipstick not mascara" ja "Move over coffee". Lainausjulisteissamme on myös paljon valikoitavaa. Lainauksia on muun muassa taiteilijoilta, muusikoilta, elokuvista ja kuuluisuuksilta.

Kehykset tekstijulisteisiin

Hieno tekstijuliste ja tekstitaulu kaipaa kaverikseen hienon kehyksen. Korkealaatuiset kehyksemme on valmistettu puusta ja kaikissa on erityisen paksu kristallinkirkas pleksilasi. Niitä on saatavilla mustana, valkoisena ja massiivitammisena. Sekä tekstijulisteita että kehyksiä on saatavilla koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Tulostamme tekstijulisteemme korkealaatuiselle 200 gramman paperille. Tilaa julisteet ja kehykset Gallerixilta. Tervetuloa!

Asiakkaamme sanovat

Henna
2021-04-21
Laadukkaat printit

Todella tyytyväinen laadukkaisiin printteihin ja kauniisiin kehyksiin.

Hanna
2021-04-17
Gallerix juliste- ja kehystilaus

Tilaus oli niin juuri kuin pitikin. Eikä turhan pitkä toimitusaika.

Ida
2021-04-01
Ihanat

Tilasin 2x karttajulisteita 50x70 ja tää oli halvin sivu mistä niitä löysin. Plussaa oli myös että oli paljon väri, fontti ja design vaihtoehtoja. Suosittelen...

Tiina
2021-03-29
Kaikki kunnossa

Juliste tuli melko nopeasti ja vastasi odotuksia.

https://gallerix.fi/julisteet/31-teksti-julisteita