Suodatinvalinta

Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX

Lainaukset ja sananlaskut

Julisteita teksti tulostetaan


Tekstijulisteet ja lainausjulisteet

Tekstijulisteet- ja tekstitaulut-kategoriasta löytyy julisteita, joissa on lainauksia, sanontoja ja kirjoituksia kauniilla typografialla. Tekstiä ja viestejä sisältäviä julisteita voi kivasti yhdistää taideseinän taidejulisteisiin ja kuvituksiin. Tekstijulisteissa on useimmiten mustaa tekstiä valkoisella pohjalla. Ne tuovat dynamiikkaa suurempiin kokonaisuuksiin. Tekstijulisteita on kaiken lisäksi mielenkiintoista lukea ja katsella. Kotisi tyylistä riippumatta kiinnostavalle tekstijulisteelle on aina paikka vapaana. Minkälaisen tekstin itse valitsisit?

Laaja valikoima tekstijulisteita

Gallerixilta löytyy laaja valikoima julisteita ja tauluja, joissa on kuvattu erityyppistä ja erinäköistä tekstiä. "Together is our favorite place to be", "Peace of mind”, "Home", "Hope" ja "Love" ovat suosituimpia ja myydyimpiä. Meillä on myös laaja valikoima graafisia tekstijulisteita, kuten "Coco Chanel", "A real man ruins lipstick not mascara" ja "Move over coffee". Lainausjulisteissamme on myös paljon valikoitavaa. Lainauksia on muun muassa taiteilijoilta, muusikoilta, elokuvista ja kuuluisuuksilta.

Kehykset tekstijulisteisiin

Hieno tekstijuliste ja tekstitaulu kaipaa kaverikseen hienon kehyksen. Korkealaatuiset kehyksemme on valmistettu puusta ja kaikissa on erityisen paksu kristallinkirkas pleksilasi. Niitä on saatavilla mustana, valkoisena ja massiivitammisena. Sekä tekstijulisteita että kehyksiä on saatavilla koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Tulostamme tekstijulisteemme korkealaatuiselle 200 gramman paperille. Tilaa julisteet ja kehykset Gallerixilta. Tervetuloa!

Asiakkaamme sanovat

Tiina heikkilä
2021-02-25
Ihanat julisteet

Aivan ihanat kuvat lapsistani. Nopea toimitus. Suosittelen!

Mimmi
2021-02-05
Laadukkaat julisteet

Nopea toimitus ja laadukkaat julisteet. Karttajulisteet olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin.

Piia
2021-01-25
karttta taulu

Taulu oli juuri sellainen kuin ajattelin. Toimistus tuli luvatussa ajassa. Olen erittäin tyytyväinen.

Maria E.
2021-01-16
Lämmin suositus

Julisteet erittäin laadukkaita ja kauniita. Nopea ja vaivaton tilaus sekä toimitus.

https://gallerix.fi/julisteet/31-teksti-julisteita