Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Koko
Lajittele
Käytä suodatinta

Kuparikehykset

Täältä löydät Gallerixin rosékulta / kuparikehykset. Korkealaatuiset rosékulta / kuparikehyksemme toimitetaan kristallinkirkkaalla pleksilasilla ja pidikkeillä julisteen kiinnittämistä varten. Kaikki kehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuoraan.

Osta Kuparikehykset


Kuparikehykset

Jos haluat ostaa kuparikehyksiä, käy osoitteessa Gallerix.fi. Gallerixista löydät huolellisen valikoiman kupari​​kehyksiä. Kaikki kuparikehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuunnassa. Kuparikehyksissämme on joustavat kääntyvät pidikkeet takana, joiden avulla voit helposti ja nopeasti kiinnittää julisteen kehykseen. Kaikissa kehyksissä on erittäin paksu pleksilasi, joka suojaa julistettasi lialta ja naarmuilta. Kuparikehyksissämme on kiiltävä pinta. Kupariisten kehyksien profiilin leveys on 9 mm ja profiilin syvyys 22 mm.

Kuparikehyksen helppo kokoaminen

Kaikki kuparikehystemme mallit ja koot on varustettu kääntyvillä pidikkeillä takana, mikä tekee julisteiden kiinnittämisestä nopeaan ja helposti halpalaatuisiin kuparikehyksiimme. Niissä on myös kiinnityskoukut, jotka voidaan ripustaa seinälle sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Kristallinkirkas pleksilasi

Kaikki valikoimamme kuparikehykset on varustettu erittäin paksulla, särkymättömällä pleksilasilla. Toimitettaessa lasin molemmilla puolilla on suojamuovi, joka suojaa lialta ja naarmuilta. Muista poistaa suojamuovi ennen kuin ripustat kuparikehyksen seinälle.

Kuparikehyksemme

  • Korkealaatuinen
  • Kristallinkirkas pleksilasi
  • Ohut profiili
  • Koot (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Ripustus vaaka- ja pystysuoraan