Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Koko
Lajittele
Käytä suodatinta

Puukehykset

Täältä löydät Gallerixin puusta valmistetut valokuvakehykset. Laadukkaat puukehyksemme toimitetaan kristallinkirkkaalla pleksilasilla ja kääntyvillä pidikkeillä julisteen asentamista varten. Kaikki puukehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuoraan.

Osta puukehykset


Puukehykset julisteille

Aiotteko ostaa puukehyksiä? Sitten sinun tulee käydä Gallerix.fi:ssa. Gallerixista löydät huolellisen valikoiman puukehyksiä. Kaikki puukehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuunnassa. Puukehyksissämme on joustavat kääntyvät pidikkeet takana, joiden avulla voit helposti ja nopeasti kiinnittää julisteen kehykseen. Kaikissa puukehyksissä on erittäin paksu pleksilasi, joka suojaa julistettasi lialta ja naarmuilta. Puisten kuvakehystemme profiilin leveys on 12 mm ja profiilin syvyys 22 mm.

Helppo puisen kuvakehyksen asennus

Kaikki puisten kuvakehystemme mallit ja koot on varustettu takana olevilla kääntyvillä pidikkeillä, mikä tekee julisteiden kiinnittämisestä nopeaan ja helposti. Niissä on myös kiinnityskoukut, joiden avulla kehys voidaan ripustaa seinälle sekä pysty- että vaaka-asennossa.

Kristallinkirkas pleksilasi

Kaikki valikoimamme puukehykset on varustettu erityisen paksulla pleksilasilla. Toimitettaessa lasin molemmilla puolilla on suojamuovi, joka suojaa lialta ja naarmuilta. Muista poistaa suojamuovi ennen kuin ripustat kehyksen seinälle.

Puukehyksemme

  • Korkealaatuinen
  • Kristallinkirkas pleksilasi
  • FSC-sertifioitu puu
  • Koot (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Ripustus vaaka- ja pystysuoraan