Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.

Kun päätät shoppailla Gallerixissä, voit luottaa siihen, että yhdessä kannamme vastuun luonnosta ja ympäristöstä. Tulostustuotantomme on sertifioitu ISO14001 -standardin mukaisesti ja meillä on joutsenmerkki puhtaamman tuotannon ja kestävän metsäsuunnittelun merkiksi. Käyttämämme sähkö tulee lähituottajalta ja sen alkuperäksi on merkitty Ruotsin sähköverkko. Puhdas ja terveellinen tulevaisuus on yhteisellä vastuullamme.

Tuemme OneTreePlanted-organisaatiota. Hengitysilmaa puhdistamaan istutamme yhdessä uusia puita absorboimaan hiilidioksidia ja tuottamaan happea. 


 

Miksi puut ovat niin tärkeitä ympäristölle?

 

Puut auttavat puhdistamaan hengitettävää ilmaa absorboimalla hiilidioksidia ja tuottamalla happea. Niillä on keskeinen rooli sadeveden sitomisessa maaperään, mikä ehkäisee eroosiota ja auttaa viilentämään maapalloa varastoimalla haitallisia kasvihuonekaasuja puiden oksiin ja lehtiin. Metsät tuovat työpaikan yli 1,6 miljardille ihmiselle maailmanlaajuisesti, luovat kestävää rakennusmateriaalia ja ovat tärkeitä ainesosia 25%:lle lääkkeistä. Metsät myös tarjoavat elinympäristön yli 80%:lle maailman biodiversiteetistä. Yhdessä puussa voi asua satoja hyönteis-, sieni-, sammal-, eläin- ja kasvilajeja.

Lähde: OneTreePlanted

 

OneTreePlanted