Sinulle tuo Gallerix
Omat kuvasi - omat ainutlaatuiset tulosteet
Voit antaa sen henkilökohtaisena lahjana
Kollaaseja parhaista muistoistasi
Kollaaseja on saatavilla monessa eri koossa
Alk.19,90 €
Luominen alkaa täältä

Gallerixin kuvakollaasitulosteet


Kuvakollaasijuliste

Parhaat kuvat ja muistot kauniissa valokuvakollaasissa. Luo ainutlaatuinen taideteos Gallerixin kuvakollaasilla, joka näyttää seinälläsi upealta ja on hauska esitellä muille. Kokoa parhaat kuvat lapsista, perheestä, matkoilta, häistä tai lomasta ja yhdistä ne kauniiksi kuvakollaasijulisteeksi. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Mielikuvituksesi pääsee valloilleen kollaasia luodessasi.

Suunnittele oma kuvakollaasi

Kuvakollaaseja voidaan valmistaa kahdessa koossa, 30x40 ja 50x70 cm. Voit valita vaaka- tai pystysuunnan. Kokovalinnasta riippuen kollaasijulisteeseen mahtuu 6–54 valokuvaa. Valitse kuinka monta valokuvaa laitetaan sen perusteella mikä mielestäsi näyttää parhaalta. Vinkki: jätä muutama kohta tyhjäksi ja täytä ne eri väreillä, varsinkin jos sinulla ei ole tähän tarpeeksi valokuvia. Tyhjien kohtien värit voi itse valita. Myös kuvakollaasin taustaväriä voi muuttaa. Valittavana on kuusi vaaleampaa ja kuusi tummempaa väriä.

Lataa omat valokuvasi

Kuvakollaasi luodaan lataamalla omat valokuvat systeemiimme. Kuvat voi ladata suoraan käyttämältäsi laitteelta, esimerkiksi puhelimesta tai tietokoneelta. Palvelun voi myös liittää omaan Instagram-tiliin ja ladata sieltä Instagram-kuvia. Puhelimesta tai Instagram-tililtä ladattujen valokuvien on oltava alkuperäisessä koossa (ei pakattuina) jotta ne näyttäisivät tulostettaessa mahdollisimman hyviltä.

Kehystä kuvakollaasi

Hieno kuvakollaasi kaipaa kaverikseen hienon kehyksen. Laadukkaat kehyksemme ovat saatavilla mustana, valkoisena ja massiivitammisena. Niissä on kristallinkirkas pleksilasi, joka suojaa julistetta vaurioilta, sekä kääntöpuolella kääntyvät pidikkeet helppoa ripustamista varten. Kehykset voi ripustaa sekä vaaka- että pystysuuntaan riippuen siitä minkälainen luomasi kuvakollaasi on.

Käyttämämme paperi

 • 200 grammaa / m2
 • Kaunis mattapinta
 • Paksu paperi
 • Kestävä
 • FSC-ympäristösertifioitu

 • Ympäristövastuu

  Meillä välitetään ympäristöstä. Siksi istutammekin kaksi uutta puuta jokaista tuotannossamme käytettyä puuta kohden. Tukemalla OneTreePlanted-organisaatiota meillä varmistetaan tuotannon kestävyys ja otetaan vastuu luontoäidistä tänään ja huomenna. Tuotantomme on lisäksi sertifioitu kestävänä tuotantona, paperimme on FSC-merkitty ja käyttämämme sähkö tulee paikallisilta tuottajilta. Kun päätät shoppailla Gallerixilla, haluamme sinun tuntevan olosi varmaksi siitä, että meillä otetaan vastuuta luonnosta.

  Asiakaspalvelu

  Jos sinulla on kysyttävää kollaasijulisteistamme tai tarvitset apua tilausta tehdessäsi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun. Käytä verkkosivustollamme olevaa lomaketta tai lähetä meille sähköpostia. Vastaamme mahdollisimman pian. Tervetuloa!

  Asiakkaiden arvostelut

  Tiina heikkilä
  2021-02-25
  Ihanat julisteet

  Aivan ihanat kuvat lapsistani. Nopea toimitus. Suosittelen!

  Mimmi
  2021-02-05
  Laadukkaat julisteet

  Nopea toimitus ja laadukkaat julisteet. Karttajulisteet olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin.

  Piia
  2021-01-25
  karttta taulu

  Taulu oli juuri sellainen kuin ajattelin. Toimistus tuli luvatussa ajassa. Olen erittäin tyytyväinen.

  Maria E.
  2021-01-16
  Lämmin suositus

  Julisteet erittäin laadukkaita ja kauniita. Nopea ja vaivaton tilaus sekä toimitus.

  https://gallerix.fi/kollaasijuliste