Tänään jopa 30% alennusta julisteista.
Rekisteröidy

Saat seuraavat edut

Ilmainen toimitus yli 39 euron ostoille.

Gallerixin jäsenenä saat ilmaisen toimituksen yli 39 euron ostoille.

Kuittihistoria

Kuitti on arvokas asiakirja, joka on helppo hukata. Meillä tilaushistoriasi tallennetaan, joten voit helposti käyttää sitä tarvittaessa, esimerkiksi palautusten, peruutusten tai takuiden suhteen. Tilaushistoriasi tallennetaan vain GDPR-säännösten puitteissa.

Jäsentarjoukset

Saat tiedon erikoistarjouksista ensimmäisten joukossa. Uutiskirjeemme kautta saat nopeammin tietoosi uutisia ja tarjouksia sekä kampanja-alennukset.

Jäsenhinnoittelu

Gallerixin jäsenenä saat jäsenalennuksia valituista tuotteista. Jäsenalennukset aktivoituvat ja näkyvät sinulle automaattisesti, kun kirjaudut verkkosivuillemme.

Kilpailut

Gallerixin jäsenenä voit osallistua kilpailuihimme ja voittaa upeita palkintoja. Osallistu ja äänestä uuden mallistomme suosikkitulosteita niin olet automaattisesti mukana kilpailemassa upeista palkinnoista.

Istuta puita ympäristön hyväksi

Tuemme OneTreePlanted-organisaatiota. Hengitysilmaa puhdistamaan istutamme yhdessä uusia puita absorboimaan hiilidioksidia ja tuottamaan happea. Jokaiselle rekisteröityneelle Gallerix-jäsenelle istutetaan puu jonnekin päin maailmaa.

Rekisteröidy jäseneksi

Jäsentiedot
Toimitusosoite
Käytä toista toimitusosoitetta