Tänään jopa 30% alennusta julisteista.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Ainutlaatuiset valokuvat
Julisteita ikoni kuvat
Luokassa ikonin kuvia Esitämme otettuja valokuvia kuuluisa valokuvaajille ja klassisia ja uusia kuvia kuuluisien ihmisten että vuosien aikana tehneet suuren vaikutuksen ympäristöönsä. Useat tulostaa tähän luokkaan merkitty "Premium Selection", joka osoittaa, että ne ovat meidän hienoimmat ja ainutlaatuinen juliste tulosteita, erityisesti valittu niiden tajuissaan muotoilu ja korkea laatu.

Ikoniset Kuvat


Ikoniset valokuvat

Ikonisen valokuvataiteen ja ikonisten valokuvien kokoelmasta löytyy huolellisesti valikoituja tunnettujen valokuvaajien ottamia valokuvia, sekä valokuvia ja muotokuvia ikivihreistä henkilöistä ja kuuluisuuksista. Valitse ikoninen juliste, kun haluat tyylikkään retro- ja vintagetunnelman kotisi seinille. Usein mustavalkoiset vintage-muotokuvamme esimerkiksi Brigitte Bardot’sta ovat ajattomia klassikoita, jotka piristävät sisustustasi tyylistä riippumatta!

Kuuluisia ihmisiä esittävät julisteet

Kuuluisa henkilö välittää tunteen ja edustaa jotain. Se voi olla taiteilija, urheiluprofiili, taiteilija, näyttelijä, muotikuvake tai kirjailija. Kun nämä kuvataan, valokuvaajan ottama kuva antaa usein voimakkaan vaikutelman. Ikoniset valokuvat ovat siis taiteena ajaton ja suosittu osa sisustustamme.

Asiakkaamme sanovat

Jaana Leinonen
2021-09-23
Mahtavat tuotteet

Todella tyytyväinen syntymäjulisteeseen sekä lasten julisteeseen! Jos jotain miinusta pitää etsiä niin toimitus kesti 1,5vk.

Katariina nieminen
2021-08-19
syntymäjuliste

Tilasin syntymäjulisteen ja se oli täydellinen. Erityis iso plussa pakkaus tyylistä 🤗

MR
2021-08-16
Mielettömän upea juliste!

Kiitos KIITOS, olen todella tyytyväinen saamaani palveluun, toimituksen saapumiseen luvatussa ajassa ja etenkin tulosteen laatuun! Aivan huippua, kiitos...

Ida K.
2021-08-06
Syntymäjuliste

Juliste oli juuri sellainen kuin esikatselussa näytti, ellei jopa vielä hienompi. Kehykset oli laadukkaan oloiset ja tukevat. Kaikki sujui hienosti. Suositus...