Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Ainutlaatuiset valokuvat
Julisteita ikoni kuvat
Luokassa ikonin kuvia Esitämme otettuja valokuvia kuuluisa valokuvaajille ja klassisia ja uusia kuvia kuuluisien ihmisten että vuosien aikana tehneet suuren vaikutuksen ympäristöönsä. Useat tulostaa tähän luokkaan merkitty "Premium Selection", joka osoittaa, että ne ovat meidän hienoimmat ja ainutlaatuinen juliste tulosteita, erityisesti valittu niiden tajuissaan muotoilu ja korkea laatu.

Ikoniset Kuvat


Ikoniset valokuvat

Ikonisen valokuvataiteen ja ikonisten valokuvien kokoelmasta löytyy huolellisesti valikoituja tunnettujen valokuvaajien ottamia valokuvia, sekä valokuvia ja muotokuvia ikivihreistä henkilöistä ja kuuluisuuksista. Valitse ikoninen juliste, kun haluat tyylikkään retro- ja vintagetunnelman kotisi seinille. Usein mustavalkoiset vintage-muotokuvamme esimerkiksi Brigitte Bardot’sta ovat ajattomia klassikoita, jotka piristävät sisustustasi tyylistä riippumatta!

Kuuluisia ihmisiä esittävät julisteet

Kuuluisa henkilö välittää tunteen ja edustaa jotain. Se voi olla taiteilija, urheiluprofiili, taiteilija, näyttelijä, muotikuvake tai kirjailija. Kun nämä kuvataan, valokuvaajan ottama kuva antaa usein voimakkaan vaikutelman. Ikoniset valokuvat ovat siis taiteena ajaton ja suosittu osa sisustustamme.

Asiakkaamme sanovat

Heleni
2021-06-10
Hyvä ja nopea toimitus!

Hyvä laatua ja nopea toimitus.

Henna
2021-04-21
Laadukkaat printit

Todella tyytyväinen laadukkaisiin printteihin ja kauniisiin kehyksiin.

Hanna
2021-04-17
Gallerix juliste- ja kehystilaus

Tilaus oli niin juuri kuin pitikin. Eikä turhan pitkä toimitusaika.

Ida
2021-04-01
Ihanat

Tilasin 2x karttajulisteita 50x70 ja tää oli halvin sivu mistä niitä löysin. Plussaa oli myös että oli paljon väri, fontti ja design vaihtoehtoja. Suosittelen...

https://gallerix.fi/julisteet/27-ikoniset-kuvat