Suodatinvalinta

Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX

Kasvit ja kukat

Kasvit ja kasvitieteelliset julisteet


Kasvijulisteet ja kasvitieteelliset julisteet

Meillä on laaja valikoima kasvitieteellisiä julisteita. Tästä kategoriasta löytyy julisteita, joissa on muun muassa kuvattu kuivattuja kasveja, vihreitä lehtiä, kukkia ja kaktuksia. Meillä on kaikkea värikkäistä maisemamaalauksista tyylikkäisiin kasvikuvituksiin. Erityisen suosittuja ovat julisteet, joissa on kuvattu ruusuja, eukalyptusta, banaaninlehtiä ja palmuja. Ainutlaatuinen kokoelmamme kukikkaita julisteita ja kasvitieteellisiä aiheita tarjoaa jokaiselle jotakin ja tuo sisustustyylisi kokonaan uudelle tasolle.

Julisteet, joissa kuvattu lehtiä ja kuivattuja kasveja

Kuivattuja kasveja ja vihreitä lehtiä kuvaavat julisteet ovat suosikkeja ja kuuluvat myydyimpiin tuotteisiimme. Ne sopivat mihin tahansa sisustukseen ja toimivat joko yksinään, "täydellisenä parina" tai muiden julisteiden seassa osana isompaa taideseinää. Usein ruskean ja beigen sävyiset Kuivatut kasvit -julisteet luovat luonnollisen ja pelkistetyn ilmeen, joka sopii hyvin skandinaaviseen tyyliin sisustettuun kotiin. Vihreät lehtijulisteet sopivat erityisesti luonnostaan vihreiden huonekasvien sekaan.

Kukkajulisteet

Anna kukkien kukkia ympäri vuoden! Kukkajulisteita on tarjolla monenlaista ja eri väreissä. Niissä kaikissa on kauniit muodot ja värit sekä runsaasti yksityiskohtia. Meillä on laaja valikoima kukkakuvioisia julisteita, jotka toimivat erinomaisesti kaikkina vuodenaikoina.

Sisusta kasvitieteellisillä kuvilla

Kasvitieteellisillä kuvilla sisustaminen on tuttua puuhaa monelle. Kasvitieteelliset julisteet ovatkin yksi suosituimmista kategorioistamme. Kukkia, kuivattuja kasveja ja vihreitä lehtiä esittävät julisteet ovat alati listojemme kärjessä bestsellereiden ja trendikkään taiteen ohella. Kukka- ja kasvijulisteet täydentävät minkä tahansa taideseinän. Kehystä taulut korkealaatuisella kehyksellämme, joita saa mustana, valkoisena tai tammen värisenä. Kaikki julisteet ja kehykset on saatavilla koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm.

Asiakkaamme sanovat

Tiina heikkilä
2021-02-25
Ihanat julisteet

Aivan ihanat kuvat lapsistani. Nopea toimitus. Suosittelen!

Mimmi
2021-02-05
Laadukkaat julisteet

Nopea toimitus ja laadukkaat julisteet. Karttajulisteet olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin.

Piia
2021-01-25
karttta taulu

Taulu oli juuri sellainen kuin ajattelin. Toimistus tuli luvatussa ajassa. Olen erittäin tyytyväinen.

Maria E.
2021-01-16
Lämmin suositus

Julisteet erittäin laadukkaita ja kauniita. Nopea ja vaivaton tilaus sekä toimitus.

https://gallerix.fi/julisteet/3-kasvitieteellinen