Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
August Strindberg julisteet Julisteet
SINULLE TUO GALLERIX
August Strindberg

August Strindberg julisteet

August Strindbergiä pidetään yhtenä Ruotsin tärkeimmistä kirjailijoista, mutta hän oli myös aktiivinen kuvataiteilija. Hän maalasi elämänsä aikana noin sata maalausta, joissa aiheina olivat tuulen lyöntimeret, kalliot, maisemat ja myrskyt. Täältä löydät huolellisen valikoiman julisteita, joissa on ruotsalaisen August Strindbergin maalaamaa ainutlaatuista taidetta.

Osta August Strindberg juliste


Julisteet August Strindbergin maalaamilla aiheilla

August Strindberg oli yksi Ruotsin suurimmista kirjailijoista, mutta myös tuottelias kuvataiteilijana ja hän maalasi aktiivisina vuosinaan yli sata teosta. August Strindbergin maalaukset ovat edustettuina Kansallismuseossa, Pohjoismaiden museossa, Thielska Galleryssä Tukholmassa ja useissa yksityisissä kokoelmissa.

Taiteilija August Strindberg

August Strindberg syntyi Ruotsissa vuonna 1849. Hän maalasi usein palettiveitsellä hillittyyn, mutta dramaattiseen väriskaalaan. Useita hänen töitään leimaa hänen vahva temperamenttinsa. Hän oli elämänsä aikana erittäin aktiivinen rooli taidekeskustelussa ja hän tuli varhain kansainvälisesti tunnetuksi sekä maalauksistaan, ajatuksistaan ​​että ideoistaan.