Suodatinvalinta

Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX

Luonto kodissasi

Luontoaiheet


Luontoaiheiset julisteet

Tervetuloa luontoon. Hämmästyttävät luontoaiheet tuovat sistustukseen rauhaa kauniilla maisemilla, korkeilla vuorilla, järvillä, pelloilla, vihreillä metsillä ja pauhaavilla sinisillä merillä. Luontojulisteilla saat elävän ja kodikkaan tunnelman joka tekee kodistasi harmonisen ja viihtyisän. Luonnolliset ja miellyttävät metsän, meren, rantojen ja peltojen värit luovat rauhallisen ja positiivisen tunnelman.

Luontojulisteita seinälle

Luontojulistekokoelmassa on jotakin jokaiseen sisustustyyliin. Luontojulisteet ovat jo pitkään olleet suosituimpia julisteitamme, ja laajassa valikoimassamme on runsaasti vaihtoehtoja. Luontoaiheiset julisteet sopivat mihin tahansa huoneeseen, mutta luovat erityisen lämpimän tunnelman makuu- tai olohuoneeseen. Toivota luonto tervetulleeksi kotiisi ja anna sen täyttää seinäsi! Luontoaiheisia julisteita löytyy sekä värillisenä että mustavalkoisena. Ne toimivat hienosti joko yksinään, täydellisinä pareina tai osana suurempaa taideseinää.

Sisusta luonnon väreillä

Sisustuksen täydellinen tunnelma riippuu usein kontrastista ja tasapainosta, ja ennen kaikkea osien yhteensovittamisesta. Luodaksesi kivan luontojulistetaideseinän, hanki ensin suosikkijulisteesi suurikokoisena, esimerkiksi 50x70. Valitse seuraavaksi muutama pienempi juliste, yhteensopivilla väreillä. Näin taideseinäsi täydellinen tasapaino muotoutuu ja näet kuinka erilaiset motiivit sopivat yhteen ja luovat kauniin kokonaiskuvan.

Laadukas julistepaperi

Luontojulisteemme on painettu 200 gramman mattapintaiselle premium-paperille. Kehystä luontojulisteesi upealla korkealaatuisella kehyksellämme. Kehyksemme on valmistettu kokonaan puumateriaaleista ja niitä on saatavilla mustana, valkoisena ja tammen värisenä. Päivitämme luontojulistevalikoimaamme jatkuvasti ja julkaisemme viikottain uusia aiheita. Gallerixilta löytyy luontojulisteita jokaiseen makuun ja tyyliin.

Asiakkaamme sanovat

Tiina heikkilä
2021-02-25
Ihanat julisteet

Aivan ihanat kuvat lapsistani. Nopea toimitus. Suosittelen!

Mimmi
2021-02-05
Laadukkaat julisteet

Nopea toimitus ja laadukkaat julisteet. Karttajulisteet olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin.

Piia
2021-01-25
karttta taulu

Taulu oli juuri sellainen kuin ajattelin. Toimistus tuli luvatussa ajassa. Olen erittäin tyytyväinen.

Maria E.
2021-01-16
Lämmin suositus

Julisteet erittäin laadukkaita ja kauniita. Nopea ja vaivaton tilaus sekä toimitus.

https://gallerix.fi/julisteet/29-luontoaiheet