Tänään saat jopa 30 % alennuksen julisteista
Tilauksesi ollessa yli 29 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Koko
Lajittele
Käytä suodatinta

Valkoiset kehykset

Täältä löydät valkoiset kehykset Gallerixilta. Laadukkaat valkoiset kehyksemme toimitetaan kristallinkirkkaalla pleksilasilla ja pidikkeillä, jotka helpottavat julisteen kiinnittämistä. Kaikki kehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuoraan.

Osta valkoiset kehykset


Valkoiset kehykset julisteille

Gallerixista löydät huolellisen valikoiman valkoisia valokuvakehyksiä. Kaikki valkoiset kehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuunnassa. Valkoisissa kuvakehyksissämme on joustavat klipsit takana, joiden avulla voit helposti ja nopeasti kiinnittää julisteen kehykseen. Kaikissa kehyksissä on erittäin paksu pleksilasi, joka suojaa julistettasi lialta ja naarmuilta. Valkoisten kuvakehystemme profiilin leveys on 9-12 mm ja profiilin syvyys 20-22 mm.

Valkoiset kehykset eri materiaaleissa ja väreissä

Valkoisia kehyksiä on saatavana sekä puuna että metallina. Valkoiset puurunkomme on valmistettu männystä, jonka pinta on kaksoislakattu, ehdottoman huippulaatua. Kaksinkertainen lakkakerros antaa hienomman pinnan ja tekee rungosta naarmuuntumattomamman. Metallirungoissamme on puolimatta pintakäsittely. Valkoisten puurunkojen profiilin leveys on 12 mm ja profiilin syvyys 20 mm. Valkoisilla metallikehyksillä on hieman kapeampi profiilin leveys 9 mm ja profiilin syvyys 22 mm.