Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Koko
Lajittele
Käytä suodatinta

Valkoiset kehykset

Täältä löydät valkoiset kehykset Gallerixilta. Laadukkaat valkoiset kehyksemme toimitetaan kristallinkirkkaalla pleksilasilla ja pidikkeillä, jotka helpottavat julisteen kiinnittämistä. Kaikki kehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuoraan.

Osta valkoiset kehykset


Valkoiset kehykset julisteille

Jos haluat ostaa valkoisia kehyksiä, käy osoitteessa Gallerix.fi. Gallerixista löydät huolellisen valikoiman valkoisia kehyksiä. Kaikki valkoiset kehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuunnassa. Valkoisissa kuvakehyksissämme on joustavat kääntyvät pidikkeet takana, joiden avulla voit helposti ja nopeasti kiinnittää julisteen kehykseen. Kaikissa kehyksissä on erittäin paksu pleksilasi, joka suojaa julistettasi lialta ja naarmuilta. Valkoisten kuvakehystemme profiilileveys on 9-12 mm ja profiilin syvyys 20-22 mm.

Valkoiset kehykset eri materiaaleissa

Valkoiset kehykset ovat saatavilla sekä puuna että metallina. Valkoiset puurunkomme on valmistettu männystä ja pinta on kaksoislakattu ehdottoman huippulaadulla. Kaksinkertainen lakkakerros antaa hienomman pinnan ja tekee kehyksestä naarmuuntumattomamman. Metallirungoissamme on puolimatta pintakäsittely. Valkoisten puisten kehysten profiilin leveys on 12 mm ja profiilin syvyys 20 mm. Valkoiset metalliset kehykset ovat hieman kapeammat profiilileveydellä 9 mm ja profiilin syvyydellä 22 mm.

Valkoinen kuvakehys helppo koota

Kaikki valkoisten kuvakehystemme mallit ja koot on varustettu takana olevilla kääntyvillä pidikkeillä, mikä tekee julisteiden kiinnittämisestä nopeaan ja helppoa halpalaatuisiin valkoisiin kehyksiin. Niissä on myös kiinnityskoukut, jotka voidaan ripustaa seinälle sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Kristallinkirkas pleksilasi

Kaikki valikoimamme valkoiset kuvakehykset on varustettu erityisen paksulla pleksilasilla. Toimitettaessa lasin molemmilla puolilla on suojamuovi, joka suojaa lialta ja naarmuilta. Muista poistaa suojamuovi ennen kuin ripustat kehyksen seinälle.

Valkoiset kehyksemme

  • Korkealaatuinen
  • Kristallinkirkas pleksilasi
  • Koot (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-sertifioitu puu
  • Ripustus vaaka- ja pystysuoraan
Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää valkoisista kuvakehyksistämme, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalveluun saa yhteyden verkkosivustollamme olevan lomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia. Vastaamme aina niin pian kuin mahdollista, yleensä 24 tunnin sisällä.