Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Vintage Julisteet Julisteet
Sinulle tuo Gallerix
Vintage / Retro

Vintage Julisteet

Vintage-julisteiden kokoelmamme vie sinut matkalle menneisyyden nykypäivään. Tuon ajan kauniit muodot, värit ja tyylit antavat meille nostalgisen tunteen, joka on upea yhdistää kodin moderniin sisustukseen. Inspiroidu!

Vintage Julisteet


Vintage-julisteet verkossa

Lisää retrotunnelma kotiisi ja muista menneisyys klassisilla vintage-julisteilla. Vintage-julisteet ovat suosittu luokka, jossa on uskomattoman paljon kauniita retro-kuvia. Vintage-julisteet vievät meidät takaisin aikaan, joka koski usein perheen ja tulevaisuuden optimismia, ja antaa meille nostalgiamatkan ja koskettavan tunteen. Ripusta nämä retro-julisteet seinälle olohuoneeseen, eteiseen, makuuhuoneeseen tai miksi ei toimistoon ja nauti menneisyyden tunnelmasta.

Koristele vintage-julisteilla

Tarjoamme laajan valikoiman vintage-julisteita, joissa on paljon erilaisia ​​inspiroivia retro-aiheita. Vintage-julisteissamme on väritasapaino ja värintoisto, joka vangitsee menneisyyden tunteen. Vuosikertajulisteiden kautta saamme myös katsauksen ajan muotoiluun, vaatetyyliin ja kampauksiin. Ripusta vintage-julisteesi olohuoneeseen, eteiseen tai miksi ei makuuhuoneeseen?

Retro-julisteet

Retrotyylistä, jossa on retro-julisteita seinillä, on tullut vahvaksi kasvanut trendi. Vuosikerta- ja retrojulisteet, joissa on kaunis valokuva vanhasta autosta, kristallilasista, vinyylisoittimesta, klassisista rullaluistimista tai vanhasta instrumentista, antavat täydellisen yhdistelmän jopa nykyaikaiselle kuvaseinälle. Aikaisempien trendien innoittamat retro-julisteet saavat meidät muistelemaan menneisyyden kauniita tyylejä. Etsi omat suosikkisi ja tervetuloa heidät kotiisi.

Vintage-juliste historia

Sana vintage on peräisin latinasta ja tarkoittaa viinin satoa ja viittaa alun perin saman vuoden viiniin. Viime aikoina merkitys on muuttunut tarkoittamaan vanhempaa hienoa laatua tai vuosikerta. Nykyään termiä käytetään usein vaatteisiin, autoihin, kirjoihin, musiikkiin ja elokuviin. Siksi näitä aiheita käytetään usein myös motiiveina vintage-julisteissamme.