Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Koko
Lajittele
Käytä suodatinta

Kultakehykset

Täältä löydät kultakehykset Gallerixilta. Laadukkaat kultakehyksemme toimitetaan kristallinkirkkaalla pleksilasilla ja pidikkeillä, jotka helpottavat julisteen kiinnittämistä. Kaikki kehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuoraan.

Osta Kultakehykset


Kultakehykset

Jos haluat ostaa kultakehyksiä, käy osoitteessa Gallerix.fi. Gallerixista löydät huolellisen valikoiman kulta​​kehyksiä. Kaikki kultakehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuunnassa. Kultakehyksissämme on joustavat kääntyvät pidikkeet takana, joiden avulla voit helposti ja nopeasti kiinnittää julisteen kehykseen. Kaikissa kehyksissä on erittäin paksu pleksilasi, joka suojaa julistettasi lialta ja naarmuilta. Kultaisissa kehyksissämme on kiiltävä pinta. Kultaisten kehyksien profiilin leveys on 9 mm ja profiilin syvyys 22 mm.

Kultakehyksen helppo kokoaminen

Kaikki kultakehystemme mallit ja koot on varustettu kääntyvillä pidikkeillä takana, mikä tekee julisteiden kiinnittämisestä nopeaan ja helposti halpalaatuisiin kultakehyksiimme. Niissä on myös kiinnityskoukut, jotka voidaan ripustaa seinälle sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Kristallinkirkas pleksilasi

Kaikki valikoimamme kultakehykset on varustettu erittäin paksulla, särkymättömällä pleksilasilla. Toimitettaessa lasin molemmilla puolilla on suojamuovi, joka suojaa lialta ja naarmuilta. Muista poistaa suojamuovi ennen kuin ripustat kultakehyksen seinälle.

Kultakehyksemme

  • Korkealaatuinen
  • Kristallinkirkas pleksilasi
  • Ohut profiili
  • Koot (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Ripustus vaaka- ja pystysuoraan