Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Koko
Lajittele
Käytä suodatinta

Metallikehykset

Täältä löydät Gallerixin metalliset kehykset. Laadukkaat metallikehyksemme toimitetaan kristallinkirkkaalla pleksilasilla ja pidikkeillä, jotka helpottavat julisteen kiinnittämistä. Kaikki metallikehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuoraan.

Osta metallikehykset


Metallikehykset julisteille

Aiotteko ostaa metallikehyksen? Sitten sinun tulee käydä Gallerix.fi:ssa. Gallerixista löydät huolellisen valikoiman laadukkaita metallikehyksiä. Kaikki metallikehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuunnassa. Metallikehyksissämme on joustavat klipsit takana, joiden avulla voit helposti ja nopeasti kiinnittää julisteen kehykseen. Kaikki metallikehykset on varustettu erityisen paksulla pleksilasilla, joka suojaa julistettasi lialta ja naarmuilta. Metallisemme kuvakehyksissämme on profiilin leveys 9 mm ja profiilin syvyys 22 mm.

Metallikehyksen helppo asennus

Kaikki metallikehystemme mallit ja koot on varustettu takana olevilla pidikkeillä, mikä tekee julisteiden kiinnittämisestä nopeaan ja helppoa. Niissä on myös kiinnityskoukut, joiden avulla kehys voidaan ripustaa seinälle sekä pysty- että vaaka-asennossa.

Kristallinkirkas pleksilasi

Kaikki valikoimamme metallikehykset on varustettu erityisen paksulla pleksilasilla. Toimitettaessa lasin molemmilla puolilla on suojamuovi, joka suojaa lialta ja naarmuilta. Muista poistaa suojamuovi ennen kuin ripustat metallikehyksen seinälle.

Metallikehyksemme

  • Korkealaatuinen
  • Kristallinkirkas pleksilasi
  • Ohut profiili
  • Koot (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Ripustus vaaka- ja pystysuoraan