Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Koko
Lajittele
Käytä suodatinta

Hopeakehykset

Täältä löydät hopeakehykset Gallerixilta. Laadukkaat hopeakehyksemme toimitetaan kristallinkirkkaalla pleksilasilla ja pidikkeillä, jotka helpottavat julisteen kiinnittämistä. Kaikki kehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuoraan.

Osta hopeakehykset


Hopeakehykset

Jos haluat ostaa hopeakehyksiä, käy osoitteessa Gallerix.fi. Gallerixista löydät huolellisen valikoiman hopea​​kehyksiä. Kaikki hopeakehykset voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuunnassa. Hopeakehyksissämme on joustavat kääntyvät pidikkeet takana, joiden avulla voit helposti ja nopeasti kiinnittää julisteen kehykseen. Kaikissa kehyksissä on erittäin paksu pleksilasi, joka suojaa julistettasi lialta ja naarmuilta. Hopeisissa kehyksissämme on kiiltävä pinta. Hopeaisten kehyksien profiilin leveys on 9 mm ja profiilin syvyys 22 mm.

Hopeakehyksen helppo kokoaminen

Kaikki hopeakehystemme mallit ja koot on varustettu kääntyvillä pidikkeillä takana, mikä tekee julisteiden kiinnittämisestä nopeaan ja helposti halpalaatuisiin hopeakehyksiimme. Niissä on myös kiinnityskoukut, jotka voidaan ripustaa seinälle sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Kristallinkirkas pleksilasi

Kaikki valikoimamme hopeakehykset on varustettu erittäin paksulla, särkymättömällä pleksilasilla. Toimitettaessa lasin molemmilla puolilla on suojamuovi, joka suojaa lialta ja naarmuilta. Muista poistaa suojamuovi ennen kuin ripustat hopeakehyksen seinälle.

Hopeakehyksemme

  • Korkealaatuinen
  • Kristallinkirkas pleksilasi
  • Ohut profiili
  • Koot (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Ripustus vaaka- ja pystysuoraan