Tänään jopa 25% alennusta julisteista.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Koko
Lajittele
Käytä suodatinta
Valokuvakehykset
Laadukkailla valokuvakehyksillämme voit muovata seinätaidettasi sinulle sopivalla tavalla. Valittavana on mm. huomaamaton mustavalkoinen kehys, jolla kuvasi saa näkyvyyttä tai tyylikäs tammikehys, joka sopii täydellisesti verkkokauppamme luontokuva-aiheisiin julisteisiin. Laadukkaat kehyksemme ovat ergonomisia ja monipuolisia; helposti avattavissa ja pystyyn sekä vaakaan ripustettavissa. Edullinen hinta ei aina tarkoita huonompaa laatua. Verkkokaupastamme löydät edullisia julisteita ja kehyksiä, joilla sisustaa minkä tahansa huoneen tai toimiston silmäämiellyttävällä tavalla. Inspiroidu ja tee vaikutus vieraihiisi.

Valokuvakehykset


Hienot valokuvakehykset

Hieno juliste kaipaa kaverikseen hienon kehyksen. Meillä on huolella valikoitu lajitelma kehyksiä julisteille koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Jokaisessa koossa on 12 millin levyinen ja 20 millin syvyinen profiili. Kaikki kehykset voi luonnollisesti ripustaa julisteen mukaisesti sekä vaaka- että pystysuuntaan.

Värit ja materiaalit

Tarjolla on huolellisesti valikoitu lajitelma puukehyksiä. Puu on luonnollinen ja uusiutuva materiaali, ja samalla myös kaunein. Mustat ja valkoiset kehykset on pintakäsitelty kahdesti, niiden pinta on tasainen ja virheetön. Tammikehyksemme on valmistettu 100% massiivitammesta, jonka pinta on luonnollisen kaunis.

Helppo ripustaa

Kaikissa malleissa ja jokaisessa koossa on kääntöpuolella kääntyvät pidikkeet, eli julisteiden ripustaminen on helppoa ja nopeaa. Kiinnityskoukkujen avulla ne voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuuntaan julisteen aiheesta riippuen.

Kristallinkirkas pleksilasi

Kaikissa kehyksissä on erityisen paksu, särkymätön pleksilasi. Toimitettaessa lasin molemmin puolin on muovia suojaamassa sitä lialta ja naarmuilta. Poista muovi varovasti ennen kehyksen ripustamista.

Kuvakehyksemme

  • Korkealaatuinen
  • Kristallinkirkas pleksilasi
  • Pintakäsitelty kahdesti
  • Koot (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Kääntyvät pidikkeet
  • Ripustus vaaka- ja pystysuoraan
Ympäristövastuu

Meillä välitetään ympäristöstä ja otetaan vastuuta tuottajana ja toimittajana. Tulostimellamme on ympäristösertifikaatti, käyttämämme sähkö tulee paikallisilta tuottajilta ja meillä noudatetaan selkeää ympäristöpolitiikkaa. Jokainen julisteiden tuotantoon käyttämämme puu istutetaan uudelleen, tuplana. Puut absorboivat hiilidioksidia ja tuottavat happea. Puut myös sitovat vettä maaperään estäen korroosiota, ja niiden avulla luodaan biodiversiteetille tärkeitä ympäristöjä. Kun shoppailet Gallerixilla, haluamme sinun tuntevan olosi varmaksi siitä, että yhdessä kannamme vastuun yhteisestä ympäristöstämme tänään ja huomenna.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kehyksistämme kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalveluun saa yhteyden verkkosivustollamme olevan lomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia. Vastaamme aina niin pian kuin mahdollista, yleensä 24 tunnin sisällä.

Asiakkaamme sanovat

Mp
2021-07-27
Oikein hyvä

Tuote oli juuri sellainen kuin pitikin, laadultaan/väreiltään yms. Tuli nopeasti, tilaus oli sujuvaa. Tilasin samalaisen julisteen 2 vuotta sitten Ja ...

Mira
2021-07-21
Yllättynyt...positiivisesti!

Nopea toimitus. Hyvin pakattu!!! Ja huippu hienoja! Ja mikä yllätti... Edullisia!

Noora Nuutinen
2021-07-20
Juliste ja kehys

Olin tyytyväinen hintaan ja taulun saapumisaikaan. Tuote oli hieno ja hyväkuntoinen.

Riikka
2021-07-01
Hieno, laadukas juliste

Tilasin lapselleni syntymäjulisteen, ja se oli todella tyylikäs ja laadukkaan oloinen. Suosittelen :)