Suodatinvalinta

Sulje
Käytä suodatinta
Käytä suodatinta

Valokuvakehykset Netistä


Hienot valokuvakehykset

Hieno juliste kaipaa kaverikseen hienon kehyksen. Meillä on huolella valikoitu lajitelma kehyksiä julisteille koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Jokaisessa koossa on 12 millin levyinen ja 20 millin syvyinen profiili. Kaikki kehykset voi luonnollisesti ripustaa julisteen mukaisesti sekä vaaka- että pystysuuntaan.

Värit ja materiaalit

Tarjolla on huolellisesti valikoitu lajitelma puukehyksiä. Puu on luonnollinen ja uusiutuva materiaali, ja samalla myös kaunein. Mustat ja valkoiset kehykset on pintakäsitelty kahdesti, niiden pinta on tasainen ja virheetön. Tammikehyksemme on valmistettu 100% massiivitammesta, jonka pinta on luonnollisen kaunis.

Helppo ripustaa

Kaikissa malleissa ja jokaisessa koossa on kääntöpuolella kääntyvät pidikkeet, eli julisteiden ripustaminen on helppoa ja nopeaa. Kiinnityskoukkujen avulla ne voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuuntaan julisteen aiheesta riippuen.

Kristallinkirkas pleksilasi

Kaikissa kehyksissä on erityisen paksu, särkymätön pleksilasi. Toimitettaessa lasin molemmin puolin on muovia suojaamassa sitä lialta ja naarmuilta. Poista muovi varovasti ennen kehyksen ripustamista.

Kuvakehyksemme

 • Korkealaatuinen
 • Kristallinkirkas pleksilasi
 • Pintakäsitelty kahdesti
 • Koot (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
 • Kääntyvät pidikkeet
 • Ripustus vaaka- ja pystysuoraan

 • Ympäristövastuu

  Meillä välitetään ympäristöstä ja otetaan vastuuta tuottajana ja toimittajana. Tulostimellamme on ympäristösertifikaatti, käyttämämme sähkö tulee paikallisilta tuottajilta ja meillä noudatetaan selkeää ympäristöpolitiikkaa. Jokainen julisteiden tuotantoon käyttämämme puu istutetaan uudelleen, tuplana. Puut absorboivat hiilidioksidia ja tuottavat happea. Puut myös sitovat vettä maaperään estäen korroosiota, ja niiden avulla luodaan biodiversiteetille tärkeitä ympäristöjä. Kun shoppailet Gallerixilla, haluamme sinun tuntevan olosi varmaksi siitä, että yhdessä kannamme vastuun yhteisestä ympäristöstämme tänään ja huomenna.

  Asiakaspalvelu

  Jos sinulla on kehyksistämme kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalveluun saa yhteyden verkkosivustollamme olevan lomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia. Vastaamme aina niin pian kuin mahdollista, yleensä 24 tunnin sisällä. Tervetuloa Gallerixiin!

  Asiakkaamme sanovat

  Tiina heikkilä
  2021-02-25
  Ihanat julisteet

  Aivan ihanat kuvat lapsistani. Nopea toimitus. Suosittelen!

  Mimmi
  2021-02-05
  Laadukkaat julisteet

  Nopea toimitus ja laadukkaat julisteet. Karttajulisteet olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin.

  Piia
  2021-01-25
  karttta taulu

  Taulu oli juuri sellainen kuin ajattelin. Toimistus tuli luvatussa ajassa. Olen erittäin tyytyväinen.

  Maria E.
  2021-01-16
  Lämmin suositus

  Julisteet erittäin laadukkaita ja kauniita. Nopea ja vaivaton tilaus sekä toimitus.

  https://gallerix.fi/taulunkehykset