Tänään jopa 30% alennusta julisteista.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Lainaukset ja sananlaskut

Julisteita teksti tulostetaan

Meidän typografinen kokoelma julisteita on suunniteltu tuomaan sinulle mieleenpainuvin, innostava, ja olennaista sisältyvistä tyylikkäitä fontteja ja kirjaimin. He saattavat olla kaikkein universaali ja visuaalisesti neutraaleja julisteita, antaa sinulle mahdollisuuden ripustaa ne minne tahansa ja sovittaa niitä millään muulla kuvia olet ihastunut. Ideoita on erityisen tärkeää sinulle ei voida rajoittaa tyylillinen näkökohdat; siten neutraalisuuden ja yksinkertaisuus tämän ajatuksen perustuva genre seinälle. Väriä seiniä tai huonekaluja ei pitäisi estää sinua näyttämään ajatus, joka saa sinut syttyy.
Julisteita teksti tulostetaan

Tekstijulisteet ja lainausjulisteet

Tekstijulisteet- ja tekstitaulut-kategoriasta löytyy julisteita, joissa on lainauksia, sanontoja ja kirjoituksia kauniilla typografialla. Tekstiä ja viestejä sisältäviä julisteita voi kivasti yhdistää taideseinän taidejulisteisiin ja kuvituksiin. Tekstijulisteissa on useimmiten mustaa tekstiä valkoisella pohjalla. Ne tuovat dynamiikkaa suurempiin kokonaisuuksiin. Tekstijulisteita on kaiken lisäksi mielenkiintoista lukea ja katsella. Kotisi tyylistä riippumatta kiinnostavalle tekstijulisteelle on aina paikka vapaana. Minkälaisen tekstin itse valitsisit?

Laaja valikoima tekstijulisteita

Gallerixilta löytyy laaja valikoima julisteita ja tauluja, joissa on kuvattu erityyppistä ja erinäköistä tekstiä. "Together is our favorite place to be", "Peace of mind”, "Home", "Hope" ja "Love" ovat suosituimpia ja myydyimpiä. Meillä on myös laaja valikoima graafisia tekstijulisteita, kuten "Coco Chanel", "A real man ruins lipstick not mascara" ja "Move over coffee". Lainausjulisteissamme on myös paljon valikoitavaa. Lainauksia on muun muassa taiteilijoilta, muusikoilta, elokuvista ja kuuluisuuksilta.

Kehykset tekstijulisteisiin

Hieno tekstijuliste ja tekstitaulu kaipaa kaverikseen hienon kehyksen. Korkealaatuiset kehyksemme on valmistettu puusta ja kaikissa on erityisen paksu kristallinkirkas pleksilasi. Niitä on saatavilla mustana, valkoisena ja massiivitammisena. Sekä tekstijulisteita että kehyksiä on saatavilla koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Tulostamme tekstijulisteemme korkealaatuiselle 200 gramman paperille. Tilaa julisteet ja kehykset Gallerixilta. Tervetuloa!

Asiakkaamme sanovat

Henna
2021-10-26
Arvostelu

Kattava valikoima erilaisia printtejä, tilaus oli helppo ja pakettikin saapui ajallaan perille.

Eeva
2021-10-13
Hyvät julisteet

Tilasin useita julisteita ja olen niihin erittäin tyytyväinen. Paperi on paksua, laadukasta ja värit toistuvat hyvin. Pidän siitä, että julisteita saa...

Maria
2021-10-06
Syntymäjulisteet

Julisteet olivat juuri sellaiset, kun olin kuvitellut.

Mira
2021-10-04
Sujuva palvelu!

Unohdin syntymäjulisteesta sukunimen ja sain sen jälkikäteen korjattua, eikä toimitus myöhästynyt juuri lainkaan. Hyvä palvelu!