Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Yayoi Kusama julisteet Julisteet
SINULLE TUO GALLERIX
Yayoi Kusama

Yayoi Kusama julisteet

Julisteet, joiden motiivit perustuvat ainutlaatuisesta ja luovasta ilmaisustaan ​​tunnetun japanilaisen taiteilijan Yayoi Kusaman taiteeseen. Hän käyttää teoksissaan usein pisteitä ja ainutlaatuisia kuvioita, mikä on tehnyt hänestä yhden maailman tunnetuimmista taiteilijoista. Kusamalla on ollut suuri vaikutus moderniin taiteeseen erityisesti viime vuosikymmeninä, ja se tunnetaan innovatiivisista ja inspiroivista teoksistaan.

Osta Yayoi Kusama juliste


Julisteet, joissa on Yayoi Kusaman taiteeseen perustuvia aiheita

Yayoi Kusama syntyi 22. maaliskuuta 1929 Matsumotossa, Japanissa. Hän on yksi aikamme vaikutusvaltaisimmista taiteilijoista. Hänen teoksensa ovat ainutlaatuisia ja inspiroineet monia muita taiteilijoita. Hänet tunnetaan monista erilaisista teoksistaan, mukaan lukien installaatiot, maalaukset, veistokset ja performanssitaide. Kusaman taideteokset tunnetaan identiteetin, kuulumisen ja sisäisen konfliktin teemojen tutkimisesta. Hänen tyylinsä on hyvin henkilökohtainen ja tunnetaan suurista määristä värejä, muotoja ja kankaita. Monilla hänen teoksilla on vahva visuaalinen vaikutus värikkäillä kuvioilla, abstrakteilla muodoilla ja yksityiskohdilla. Kusama on nauttinut suuresta menestyksestä ja saanut monia palkintoja, mukaan lukien Golden Lion -palkinnon vuoden 1993 Venetsian biennaalista.

Taiteilija Yayoi Kusama

Yayoi Kusaman taiteellisuus kattaa monia eri medioita, kuten maalauksen, kuvanveiston, elokuvan ja valokuvauksen. Hän käyttää teoksissaan usein pisteitä ja kuvioita, mikä on tehnyt hänestä yhden maailman tunnetuimmista taiteilijoista. Kusamalla on ollut suuri vaikutus moderniin taiteeseen erityisesti viime vuosikymmeninä, ja se tunnetaan innovatiivisista ja inspiroivista teoksistaan. Hänen töitään on ollut esillä museoissa ja gallerioissa ympäri maailmaa, ja se on myös ollut osa monien taideinstallaatioiden taustaa. Kusama on myös kirjoittanut useita kirjoja ja luonut useita veistoksia, mikä on tehnyt hänestä yhden maailman tunnetuimmista ja tunnetuimmista taiteilijoista.