Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Taidejulisteet Julisteet
SINULLE TUO GALLERIX
Tunnettuja artisteja

Taidejulisteet

Tälle sivulle olemme koonneet kaikki julisteemme, joissa on kuuluisien taiteilijoiden inspiroima taide. Täältä löydät maalauksia ja piirroksia, jotka ovat saaneet inspiraationsa muun muassa Paul Kleeltä, Claude Monetilta, Henri Matisselta, Katsushika Hokusailta ja Pablo Picassolta.

Taidejulisteet


Osta taidejulisteita

Jos haluat ostaa taidejulisteita, käy osoitteessa Gallerix.fi. Gallerixista löydät laajan valikoiman taidejulisteita, joiden aiheet ovat saaneet inspiraationsa tunnetuilta taiteilijoilta, kuten Henri Matisse, Pablo Picasso, Claude Monet, Paul Klee ja William Morris. Taidejulisteissa on tilaa tulkinnalle tavalla, jollaista mikään muu julistekategoria ei tee, ja taidejulisteella on ainutlaatuinen ilme, joka tekee siitä erityisen sopivan ripustettavaksi isossa muodossa. Taidejulisteemme ovat omien kuvittajien, mutta myös vakiintuneiden taiteilijoiden ja kuvittajien valmistamia.

Taidejulisteita eri muodoissa

Taidejulisteemme ovat saatavilla neljässä eri koossa. 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm, mikä on suurin muoto. Jos haluat kehystää julisteesi, meillä on korkealaatuiset kuvakehykset mustana, valkoisena ja tammena. Kaikki kehykset toimitetaan kristallinkirkkaalla pleksilasilla. Painamme taidejulisteemme korkealaatuiselle 200 gramman mattapaperille ranskalaiselta Clairefontaine-paperitehtaalta. Paperi on FSC-ympäristösertifioitua ja tuotannossa on Pohjoismainen Joutsenmerkki.