Tänään jopa 30% alennusta julisteista.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Alennukset koko viikon
Black Friday 2021

Black Friday

Täällä olemme keränneet kaikki julisteemme alennuksella Black Friday 2021: n aikana. Kampanja on aktiivinen Black Weekin aikana sunnuntaina 21. marraskuuta - Cyber ​​Monday 29. marraskuuta. Käytä tilaisuutta löytääksesi julisteita todella hyvillä hinnoilla! Tervetuloa Gallerixiin ja julistekampanjaamme Black Friday 2021: n aikana.
Julisteet Black Friday 2021

Julisteet Black Friday 2021

Black Friday tapahtuu perjantaina 26. marraskuuta 2021. Aloitamme myynnin Black Weekillä sunnuntaina 21. marraskuuta ja juhlimme upeilla tarjouksilla Cyber ​​maanantaihin 29. marraskuuta asti. Käytä tilaisuutta ostaa halpoja julisteita ja halpoja kehyksiä kampanjan ollessa käynnissä. Hyödynnä tilaisuus löytää halpoja julisteita jouluksi jo Black Fridayn ja Black Weekin aikana. Tämän vuoden suurin ostospäivä upeilla tarjouksilla ja alennuksilla on ostoskokemus, jota et saa hukata!

Black Friday historia

Black Friday on kotoisin Yhdysvalloista ja kuuluu aina perjantaihin ja aina seuraavana päivänä suuren perinteisen amerikkalaisen loman kiitospäivän jälkeen. Ensimmäinen perjantaista tuli suosittu ostospäivä vuonna 1924, kun amerikkalainen Macy's -ketju aloitti joulumyynninsä tarjouksilla New Yorkin kiitospäivän paraatin aikana. Tätä seurasi lisää kauppoja ja kiitospäivän jälkeinen perjantai kasvoi jouluostoksien aluksi koko Yhdysvalloissa ja lopulta tämän vuoden suurimmaksi ostopäiväksi Yhdysvalloissa. Black Friday ei ole virallinen vapaapäivä Yhdysvalloissa, mutta monet työpaikat ja koulut ovat edelleen suljettuja, jotta ihmiset voivat tehdä ostoksia alennettuun hintaan Black Friday aikana.

Miten nimi Black Friday syntyi

On epäselvää, miten Black Friday kutsuttiin Black Friday, ja on olemassa useita erilaisia ​​teorioita. Jotkut uskovat, että se tulee kaupoista, jotka muuttivat punaiset tappioluvut mustiksi voittoksi, kun he ostivat juuri tänään kerättyjä tarjouksia. Toiset väittävät, että Black Friday keksittiin alun perin Philadelphian poliisin toimesta 1960 -luvun alussa, kun ihmiset lähtivät kaduille kiitospäivän ja mellakoiden jälkeen.

Black Friday saapui Suomeen

Black Friday on pitkään ollut Yhdysvaltojen vuoden suurin ostospäivä, mutta kesti kauan ennen kuin ilmiö tuli Eurooppaan. Vasta 2010 -luvulla eurooppalaiset yritykset ja kaupat omaksuivat tämän trendin ja alkoivat markkinoida Black Friday suurena ostospäivänä, jossa oli alennuksia Euroopassa. Mutta sen jälkeen Black Friday on kasvanut joka vuosi ja tänään on vuoden suurin ostospäivä sekä myymälässä että verkossa Suomessa.

Asiakkaamme sanovat

Eeva
2021-10-13
Hyvät julisteet

Tilasin useita julisteita ja olen niihin erittäin tyytyväinen. Paperi on paksua, laadukasta ja värit toistuvat hyvin. Pidän siitä, että julisteita saa...

Maria
2021-10-06
Syntymäjulisteet

Julisteet olivat juuri sellaiset, kun olin kuvitellut.

Mira
2021-10-04
Sujuva palvelu!

Unohdin syntymäjulisteesta sukunimen ja sain sen jälkikäteen korjattua, eikä toimitus myöhästynyt juuri lainkaan. Hyvä palvelu!

Henna
2021-10-02
Juliste

Tällä kertaa kaikki sujui, edellisellä tilauskerralla juliste hukkui postissa.