Tänään jopa 30% alennusta julisteista.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Aina moderni

Mustavalkoisia julisteita

Mustavalkoinen on ikuinen trendi. Mustavalkoisten ja harmaasävyisten julisteiden kokoelmamme sisältävät motiiveja, jotka on esitetty useissa eri luokissa. Ne sopivat täydellisesti kuvaseinääsi. Mustavalkoisia julisteita on helppo sovittaa toistensa kanssa.
Mustavalkojulisteet

Mustavalkoiset julisteet ja taulut

Gallerixilta verkosta löytyy laaja valikoima mustavalkoisia julisteita ja tauluja. Mustavalkojulisteet on suosituin ja laajin julistekategoria runsaine aiheineen. Periaatteessa jokainen kategoria on edustettuna valokuvataiteesta ja valokuvista tekstitauluihin, kuvituksiin ja abstraktiin taiteeseen. Mustavalkojulisteet ovat tyylikkäitä ja ajattomia, ja ne sopivat hyvin jokaiseen kotiin ja kaikkiin huoneisiin. Mustavalkojulisteita voi helposti yhdistää toisiinsa ja kodiin muuhun sisustukseen.

Sisusta mustavalkojulistein

Mustavalkoiset taulut ja tulosteet sopivat saumattomasti mihin tahansa huoneeseen makuuhuoneesta ja käytävästä olohuoneeseen ja eteiseen. Mustavalkojulisteissa on edustettuna lähes kaikki aiheet, eli juuri sinun tyyliisi sopiva mustavalkojuliste on helppo löytää. Mikäli julisteesi ripustetaan yksinään, se kannattaa hankkia isompana, esimerkiksi koossa 50x70 tai 70x100 cm. Jos kokoat taideseinää, voit yhdistää useita erikokoisia mustavalkojulisteita, myös pienempiä kokoja kuten 21x30 ja 30x40 cm. Kehystä ne mieluiten mustilla kehyksillä. Näin ulkonäkö pysyy tyylikkäänä ja taideseinäsi huokuu täydellisyyttä.

Kehykset mustavalkojulisteille

Mustavalkojulisteet on saatavilla neljässä eri koossa ja muodossa. 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Mustavalkojulisteita löytyy sekä pysty- että vaakasuunnassa, eli voit valita mikä sopii sinulle parhaiten. Kehystä julisteet tyylikkäillä ja laadukkailla kehyksillämme. Mustat ja valkoiset kehykset on kahdesti pintakäsitelty antaen kehykselle kauniin ja tasaisen kiillon. Meillä on myös massiivitammisia kehyksiä. Kaikissa kehyksissä on erityisen paksu kristallinkirkas pleksilasi. Kaikki on saatavilla julisteesi kokoon sopivana. Tilaa mustavalkojulisteet Gallerixilta!

Asiakkaamme sanovat

Eeva
2021-10-13
Hyvät julisteet

Tilasin useita julisteita ja olen niihin erittäin tyytyväinen. Paperi on paksua, laadukasta ja värit toistuvat hyvin. Pidän siitä, että julisteita saa...

Maria
2021-10-06
Syntymäjulisteet

Julisteet olivat juuri sellaiset, kun olin kuvitellut.

Mira
2021-10-04
Sujuva palvelu!

Unohdin syntymäjulisteesta sukunimen ja sain sen jälkikäteen korjattua, eikä toimitus myöhästynyt juuri lainkaan. Hyvä palvelu!

Henna
2021-10-02
Juliste

Tällä kertaa kaikki sujui, edellisellä tilauskerralla juliste hukkui postissa.