Tänään jopa 30% alennusta julisteista.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Huolellisesti valittu taide
Premium Selection
Ollakseen nykyaikainen tänään ottaa käyttöön tämän läsnäoleva trendi ja mennä virran mukana visuaalisen kielen joiden aisti- suoruus vaikutteita paljon elämäämme. Valitessaan koristavat seiniä julisteita, voit osallistua luovasti tämän yleisempiä, jokapaikan ilmaisutapa. Premium Selection on meidän hienoimmat luokka, joka pitää huolellinen valinta Julistetulosteet vuoteen kuvittajien, taiteilijoiden, valokuvaajille ja suunnittelijoille. Julistetulosteet merkitty "Premium Selection" valitaan huolellisesti niiden suunnittelulla ja ainutlaatuinen ilme.

Premium Selection


Uniikki ja trendikäs taide

Premium Selection -kategoriasta löytyy ylellisimmät julisteemme. Tähän kategoriaan kuuluu tunnettujen kuvittajien, taiteilijoiden, valokuvaajien ja suunnittelijoiden valitsemaa taidetta. Huolellisesti valikoidut julisteet edustavat ainutlaatuista tyyliä, laatua ja tietoista suunnittelua.

Laadukas paperi

Kaikki julisteet tulostetaan korkealaatuiselle 200 gramman mattapaperille, jonka tuottaa ranskalainen paperintuottaja Clairefontaine. Paperi on FSC-ympäristösertifioitu ja tuotanto joutsenmerkitty puhtaamman tuotannon ja kestävän metsätalouden takaamiseksi.

Asiakkaamme sanovat

Jaana Leinonen
2021-09-23
Mahtavat tuotteet

Todella tyytyväinen syntymäjulisteeseen sekä lasten julisteeseen! Jos jotain miinusta pitää etsiä niin toimitus kesti 1,5vk.

Katariina nieminen
2021-08-19
syntymäjuliste

Tilasin syntymäjulisteen ja se oli täydellinen. Erityis iso plussa pakkaus tyylistä 🤗

MR
2021-08-16
Mielettömän upea juliste!

Kiitos KIITOS, olen todella tyytyväinen saamaani palveluun, toimituksen saapumiseen luvatussa ajassa ja etenkin tulosteen laatuun! Aivan huippua, kiitos...

Ida K.
2021-08-06
Syntymäjuliste

Juliste oli juuri sellainen kuin esikatselussa näytti, ellei jopa vielä hienompi. Kehykset oli laadukkaan oloiset ja tukevat. Kaikki sujui hienosti. Suositus...