Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Huolellisesti valittu taide
Premium Selection
Ollakseen nykyaikainen tänään ottaa käyttöön tämän läsnäoleva trendi ja mennä virran mukana visuaalisen kielen joiden aisti- suoruus vaikutteita paljon elämäämme. Valitessaan koristavat seiniä julisteita, voit osallistua luovasti tämän yleisempiä, jokapaikan ilmaisutapa. Premium Selection on meidän hienoimmat luokka, joka pitää huolellinen valinta Julistetulosteet vuoteen kuvittajien, taiteilijoiden, valokuvaajille ja suunnittelijoille. Julistetulosteet merkitty "Premium Selection" valitaan huolellisesti niiden suunnittelulla ja ainutlaatuinen ilme.

Premium Selection


Uniikki ja trendikäs taide

Premium Selection -kategoriasta löytyy ylellisimmät julisteemme. Tähän kategoriaan kuuluu tunnettujen kuvittajien, taiteilijoiden, valokuvaajien ja suunnittelijoiden valitsemaa taidetta. Huolellisesti valikoidut julisteet edustavat ainutlaatuista tyyliä, laatua ja tietoista suunnittelua.

Laadukas paperi

Kaikki julisteet tulostetaan korkealaatuiselle 200 gramman mattapaperille, jonka tuottaa ranskalainen paperintuottaja Clairefontaine. Paperi on FSC-ympäristösertifioitu ja tuotanto joutsenmerkitty puhtaamman tuotannon ja kestävän metsätalouden takaamiseksi.

Asiakkaamme sanovat

Heleni
2021-06-10
Hyvä ja nopea toimitus!

Hyvä laatua ja nopea toimitus.

Henna
2021-04-21
Laadukkaat printit

Todella tyytyväinen laadukkaisiin printteihin ja kauniisiin kehyksiin.

Hanna
2021-04-17
Gallerix juliste- ja kehystilaus

Tilaus oli niin juuri kuin pitikin. Eikä turhan pitkä toimitusaika.

Ida
2021-04-01
Ihanat

Tilasin 2x karttajulisteita 50x70 ja tää oli halvin sivu mistä niitä löysin. Plussaa oli myös että oli paljon väri, fontti ja design vaihtoehtoja. Suosittelen...

https://gallerix.fi/julisteet/33-premium-selection