Tänään saat jopa 30 % alennuksen julisteista
Tilauksesi ollessa yli 29 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Premium Selection
SINULLE TUO GALLERIX
Huolellisesti valittu taide

Premium Selection

Ollakseen nykyaikainen tänään ottaa käyttöön tämän läsnäoleva trendi ja mennä virran mukana visuaalisen kielen joiden aisti- suoruus vaikutteita paljon elämäämme. Valitessaan koristavat seiniä julisteita, voit osallistua luovasti tämän yleisempiä, jokapaikan ilmaisutapa. Premium Selection on meidän hienoimmat luokka, joka pitää huolellinen valinta Julistetulosteet vuoteen kuvittajien, taiteilijoiden, valokuvaajille ja suunnittelijoille. Julistetulosteet merkitty "Premium Selection" valitaan huolellisesti niiden suunnittelulla ja ainutlaatuinen ilme.

Premium Selection


Uniikki ja trendikäs taide

Premium Selection -kategoriasta löytyy ylellisimmät julisteemme. Tähän kategoriaan kuuluu tunnettujen kuvittajien, taiteilijoiden, valokuvaajien ja suunnittelijoiden valitsemaa taidetta. Huolellisesti valikoidut julisteet edustavat ainutlaatuista tyyliä, laatua ja tietoista suunnittelua.

Laadukas paperi

Kaikki julisteet tulostetaan korkealaatuiselle 200 gramman mattapaperille, jonka tuottaa ranskalainen paperintuottaja Clairefontaine. Paperi on FSC-ympäristösertifioitu ja tuotanto joutsenmerkitty puhtaamman tuotannon ja kestävän metsätalouden takaamiseksi.