Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Kaupungit ja arkkitehtuuri Julisteet
SINULLE TUO GALLERIX
Pariisista New Yorkiin

Kaupungit ja arkkitehtuuri

Useimmilla ihmisillä on suosikki kaupunki. Olipa yksi että olemme käyneet henkilökohtaisesti tai vain tietää kuvista ja kuulopuheiden, on yleensä ainakin yksi paikka, joka on lähellä sydäntämme. Tukholma, Rooma, Lontoo, Pariisi, Berliini, Tokio, New York, Los Angeles, ja enemmän suuria kaupunkeja odottavat sinua meidän galleria. Saat ikkunan lempikaupunkisi kehystys yksi julisteita ja roikkuu sen seinälle.

Julisteet kaupungeista ja arkkitehtuurista


Julisteita tunnetuista kaupungeista

Kaupungit ja arkkitehtuuri -kategorian ajattomin klassikko on epäilemättä New York City -juliste, joka esittää mustavalkokuvaa Manhattanilta. Manhattanin keskellä on Empire State Building, jonka piikki on peittynyt sumuun. Kun Empire State Building valmistui vuonna 1931, se oli maailman korkein rakennus. Tätä ennätystä ei kukaan päihittänyt peräti 39 vuoteen. New York City -juliste on jo vuosikymmenien ajan ollut osa kotien sisustusta ja kiehtonut ihmisiä ympäri maailman. Se on aito julisteklassikko, joka on ja pysyy vaikka sen designia on vuosien varrella modernisoitu. Toinen saman sarjan klassikko on myös mustavalkoinen juliste Pariisin Eiffel-tornista. Tällaiset klassisten julisteiden bestsellerit ja suosikit ovat oivallisia esimerkkejä siitä, miltä tämän kategorian julisteiden tulisi näyttää.

Maailman kaupungit ja arkkitehtuuri

Kaupungit ja arkkitehtuuri -kategoriassa on laaja valikoima julisteita. Ajattomia klassikoita ja mustavalkoisia valokuvia - kuten New York ja Pariisi - sisältävä julistesarjamme on laajentanut valikoimaansa kauniilla kaupungeilla, joihin kuuluu muun muassa Miami, Los Angeles, San Francisco, Kööpenhamina, Berliini ja Lontoo. Meillä on paljon sekä värillisiä että mustavalkoisia valokuvajulisteita muistakin kauniista maailman kolkista. Monet kuuluisat rakennukset ovat kategoriassa saatavilla myös piirroksina.

Kaunis arkkitehtuuri

On helppo ymmärtää miksi valokuvaajat ottavat mielellään valokuvia kauniista, kuuluisista rakennuksista. Kokoelmaamme on kerätty valokuvia kauniista arkkitehtuurista ympäri maailman. Upeat muodot, ainutlaatuiset kuviot, luovat rakenteet ja upeat värit. Arkkitehtuuri tekee vaikutuksen ja se sopii täydellisesti valokuvajulisteisiin. Juuri siksi meidänkin sisustuksessamme näkyy näitä kuvia, joilla seinille luodaan eläväisyyttä ja kontrastia. Meillä on upeita julisteita, joissa kuvataan kierreportaita, taideteoksia, kuuluisia rakennuksia, metroja, rautatieasemia, siltoja, teitä ja paljon muuta. Kaikki suosikit löytyy Gallerixilta.