Tänään jopa 30% alennusta julisteista.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Pariisista New Yorkiin
Kaupungit ja arkkitehtuuri
Useimmilla ihmisillä on suosikki kaupunki. Olipa yksi että olemme käyneet henkilökohtaisesti tai vain tietää kuvista ja kuulopuheiden, on yleensä ainakin yksi paikka, joka on lähellä sydäntämme. Tukholma, Rooma, Lontoo, Pariisi, Berliini, Tokio, New York, Los Angeles, ja enemmän suuria kaupunkeja odottavat sinua meidän galleria. Saat ikkunan lempikaupunkisi kehystys yksi julisteita ja roikkuu sen seinälle.

Kaupungit Julisteet


Julisteita tunnetuista kaupungeista

Kaupungit ja arkkitehtuuri -kategorian ajattomin klassikko on epäilemättä New York City -juliste, joka esittää mustavalkokuvaa Manhattanilta. Manhattanin keskellä on Empire State Building, jonka piikki on peittynyt sumuun. Kun Empire State Building valmistui vuonna 1931, se oli maailman korkein rakennus. Tätä ennätystä ei kukaan päihittänyt peräti 39 vuoteen. New York City -juliste on jo vuosikymmenien ajan ollut osa kotien sisustusta ja kiehtonut ihmisiä ympäri maailman. Se on aito julisteklassikko, joka on ja pysyy vaikka sen designia on vuosien varrella modernisoitu. Toinen saman sarjan klassikko on myös mustavalkoinen juliste Pariisin Eiffel-tornista. Tällaiset klassisten julisteiden bestsellerit ja suosikit ovat oivallisia esimerkkejä siitä, miltä tämän kategorian julisteiden tulisi näyttää.

Maailman kaupungit ja arkkitehtuuri

Kaupungit ja arkkitehtuuri -kategoriassa on laaja valikoima julisteita. Ajattomia klassikoita ja mustavalkoisia valokuvia - kuten New York ja Pariisi - sisältävä julistesarjamme on laajentanut valikoimaansa kauniilla kaupungeilla, joihin kuuluu muun muassa Miami, Los Angeles, San Francisco, Kööpenhamina, Berliini ja Lontoo. Meillä on paljon sekä värillisiä että mustavalkoisia valokuvajulisteita muistakin kauniista maailman kolkista. Monet kuuluisat rakennukset ovat kategoriassa saatavilla myös piirroksina.

Kaunis arkkitehtuuri

On helppo ymmärtää miksi valokuvaajat ottavat mielellään valokuvia kauniista, kuuluisista rakennuksista. Kokoelmaamme on kerätty valokuvia kauniista arkkitehtuurista ympäri maailman. Upeat muodot, ainutlaatuiset kuviot, luovat rakenteet ja upeat värit. Arkkitehtuuri tekee vaikutuksen ja se sopii täydellisesti valokuvajulisteisiin. Juuri siksi meidänkin sisustuksessamme näkyy näitä kuvia, joilla seinille luodaan eläväisyyttä ja kontrastia. Meillä on upeita julisteita, joissa kuvataan kierreportaita, taideteoksia, kuuluisia rakennuksia, metroja, rautatieasemia, siltoja, teitä ja paljon muuta. Kaikki suosikit löytyy Gallerixilta.

Asiakkaamme sanovat

Jaana Leinonen
2021-09-23
Mahtavat tuotteet

Todella tyytyväinen syntymäjulisteeseen sekä lasten julisteeseen! Jos jotain miinusta pitää etsiä niin toimitus kesti 1,5vk.

Katariina nieminen
2021-08-19
syntymäjuliste

Tilasin syntymäjulisteen ja se oli täydellinen. Erityis iso plussa pakkaus tyylistä 🤗

MR
2021-08-16
Mielettömän upea juliste!

Kiitos KIITOS, olen todella tyytyväinen saamaani palveluun, toimituksen saapumiseen luvatussa ajassa ja etenkin tulosteen laatuun! Aivan huippua, kiitos...

Ida K.
2021-08-06
Syntymäjuliste

Juliste oli juuri sellainen kuin esikatselussa näytti, ellei jopa vielä hienompi. Kehykset oli laadukkaan oloiset ja tukevat. Kaikki sujui hienosti. Suositus...