Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Kasvitieteelliset julisteet Julisteet
SINULLE TUO GALLERIX
Kasvit ja kukat

Kasvitieteelliset julisteet

Sana kasvitieteen tulee kreikan sanasta botanikos, joka puolestaan ​​tulee yksinkertaisesti botanē, sillä ’kasvi’. Tämä saattaa tuntua tarpeeton pala trivia, mutta todellisuudessa se merkitsee, että kasvitieteen kuin me sen tunnemme tänään, laaja ja kattava tieteellinen opintoala, oli jo aktiivinen antiikin Kreikassa. Se alkoi Theofrastos, jota me tänään pidämme isä kasvitieteellisen tieteen. Yli 2000 vuotta myöhemmin, kaikki monet salaisuudet kasveja ei ole vieläkään täysin paljastunut. Se voi olla huvittavaa ajatella, että on olemassa ihmisiä, jotka suhtautuvat intohimoisesti kasveja, mutta mikään maailmassa, joka ei paljasta olevansa uskomattoman monimutkaista ja mielenkiintoista lähemmin tarkasteltuna. Tämä on yksi syy siihen, miksi me rakastamme nähdä kasvitieteen subjektiksi makrovalokuvaus. Elävät kasvit voi olla monia etuja valokuvattu ja kehystetty niitä, mutta siellä on erikoinen kuva, joka esittelee ne tavalla, joka paljaalla silmällä ei. Tutustu meidän kasvitieteen-teemalla kokoelma julisteita mitä tarkoitamme.

Julisteet kukilla ja kasveilla


Kasvijulisteet ja kasvitieteelliset julisteet

Meillä on laaja valikoima kasvitieteellisiä julisteita. Tästä kategoriasta löytyy julisteita, joissa on muun muassa kuvattu kuivattuja kasveja, vihreitä lehtiä, kukkia ja kaktuksia. Meillä on kaikkea värikkäistä maisemamaalauksista tyylikkäisiin kasvikuvituksiin. Erityisen suosittuja ovat julisteet, joissa on kuvattu ruusuja, eukalyptusta, banaaninlehtiä ja palmuja. Ainutlaatuinen kokoelmamme kukikkaita julisteita ja kasvitieteellisiä aiheita tarjoaa jokaiselle jotakin ja tuo sisustustyylisi kokonaan uudelle tasolle.

Julisteet, joissa kuvattu lehtiä ja kuivattuja kasveja

Kuivattuja kasveja ja vihreitä lehtiä kuvaavat julisteet ovat suosikkeja ja kuuluvat myydyimpiin tuotteisiimme. Ne sopivat mihin tahansa sisustukseen ja toimivat joko yksinään, "täydellisenä parina" tai muiden julisteiden seassa osana isompaa taideseinää. Usein ruskean ja beigen sävyiset Kuivatut kasvit -julisteet luovat luonnollisen ja pelkistetyn ilmeen, joka sopii hyvin skandinaaviseen tyyliin sisustettuun kotiin. Vihreät lehtijulisteet sopivat erityisesti luonnostaan vihreiden huonekasvien sekaan.

Kukkajulisteet

Anna kukkien kukkia ympäri vuoden! Kukkajulisteita on tarjolla monenlaista ja eri väreissä. Niissä kaikissa on kauniit muodot ja värit sekä runsaasti yksityiskohtia. Meillä on laaja valikoima kukkakuvioisia julisteita, jotka toimivat erinomaisesti kaikkina vuodenaikoina.

Sisusta kasvitieteellisillä kuvilla

Kasvitieteellisillä kuvilla sisustaminen on tuttua puuhaa monelle. Kasvitieteelliset julisteet ovatkin yksi suosituimmista kategorioistamme. Kukkia, kuivattuja kasveja ja vihreitä lehtiä esittävät julisteet ovat alati listojemme kärjessä bestsellereiden ja trendikkään taiteen ohella. Kukka- ja kasvijulisteet täydentävät minkä tahansa taideseinän. Kehystä taulut korkealaatuisella kehyksellämme, joita saa mustana, valkoisena tai tammen värisenä. Kaikki julisteet ja kehykset on saatavilla koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm.