Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Julisteet Luonto Julisteet
SINULLE TUO GALLERIX
Luonto kodissasi

Julisteet Luonto

Tervetuloa luonto kotiisi. Vaikka saatamme joskus unohtaa, se vetää ensimmäinen antoi meille elämän, ja ehkä siksi joskus puhuvat hänestä luontoa. Mutta siitä huolimatta meidän läheisyys se, luonto on kaikki, mutta haudattu useimmilla suurkaupunkialueilla tänään. Tällaisissa paikoissa, se on puisto siellä täällä, joka muistuttaa meitä juuriamme. Kaupungeilla on monia hyviä puolia, mutta luonnonkauniissa näkymät eivät todellakaan ole yksi niistä. Yhtenä tavoitteenamme on Gallerix on auttaa sinua jäljittelemään jännitystä nähdä upeita panoraamakuvia luonnon ilman astua ulos kiireisen elämän. Meillä on näkymät vuorenhuippuja sekä näkymät juurella, jonka avulla voit katsoa alas expanses metsien ja etsiä maasta klo jyrkät vuoret. Anna raitista ilmaa ja auringonvaloa kotiisi luontoamme julisteita, mutta älä unohda maksaa luontoon käynti silloin tällöin todellisuudessa liikaa.

Julisteet luontokuvilla


Luontoaiheiset julisteet

Tervetuloa luontoon. Hämmästyttävät luontoaiheet tuovat sistustukseen rauhaa kauniilla maisemilla, korkeilla vuorilla, järvillä, pelloilla, vihreillä metsillä ja pauhaavilla sinisillä merillä. Luontojulisteilla saat elävän ja kodikkaan tunnelman joka tekee kodistasi harmonisen ja viihtyisän. Luonnolliset ja miellyttävät metsän, meren, rantojen ja peltojen värit luovat rauhallisen ja positiivisen tunnelman.

Luontojulisteita seinälle

Luontojulistekokoelmassa on jotakin jokaiseen sisustustyyliin. Luontojulisteet ovat jo pitkään olleet suosituimpia julisteitamme, ja laajassa valikoimassamme on runsaasti vaihtoehtoja. Luontoaiheiset julisteet sopivat mihin tahansa huoneeseen, mutta luovat erityisen lämpimän tunnelman makuu- tai olohuoneeseen. Toivota luonto tervetulleeksi kotiisi ja anna sen täyttää seinäsi! Luontoaiheisia julisteita löytyy sekä värillisenä että mustavalkoisena. Ne toimivat hienosti joko yksinään, täydellisinä pareina tai osana suurempaa taideseinää.

Sisusta luonnon väreillä

Sisustuksen täydellinen tunnelma riippuu usein kontrastista ja tasapainosta, ja ennen kaikkea osien yhteensovittamisesta. Luodaksesi kivan luontojulistetaideseinän, hanki ensin suosikkijulisteesi suurikokoisena, esimerkiksi 50x70. Valitse seuraavaksi muutama pienempi juliste, yhteensopivilla väreillä. Näin taideseinäsi täydellinen tasapaino muotoutuu ja näet kuinka erilaiset motiivit sopivat yhteen ja luovat kauniin kokonaiskuvan.

Laadukas julistepaperi

Luontojulisteemme on painettu 200 gramman mattapintaiselle premium-paperille. Kehystä luontojulisteesi upealla korkealaatuisella kehyksellämme. Kehyksemme on valmistettu kokonaan puumateriaaleista ja niitä on saatavilla mustana, valkoisena ja tammen värisenä. Päivitämme luontojulistevalikoimaamme jatkuvasti ja julkaisemme viikottain uusia aiheita. Gallerixilta löytyy luontojulisteita jokaiseen makuun ja tyyliin.