Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Julisteet Graafinen Julisteet
SINULLE TUO GALLERIX
Ainutlaatuinen suunnittelukieli

Julisteet Graafinen

Kokoelma graafinen suunnittelu julisteet heijastavat modernin minimalistista sisustus trendi. Tässä luokassa typografia, geometria, väri ja muoto kohtaa symbioosissa, jotka yhdessä luovat kutsumme graafinen suunnittelu. Meidän graafinen suunnittelu juliste tulosteita voidaan yhdistää kuva kuva ja teksti tulosteita riippumaan yhdessä pareittain, tai osana suurempaa gallerian seinälle.

Graafiset Taidejulisteet


Grafiikkajulisteet

Graafisten taidejulisteiden kokoelmasta löytyy motiiveja, joissa typografia, geometria, värit ja muodot muodostavat yhdessä graafisen taiteen perustan. Graafisen taiteen kategoriaan on listattu sekä moderneihin että klassisiin koteihin sopivia julisteita, joissa esiintyy kuvituksia, geometrisia symboleita ja graafisia muotoja. Graafisissa julisteissamme on selkeitä, yleensä yksinkertaisia mutta ilmeikkäitä kuvioita, jotka toimivat erinomaisesti suuremmassa koossa.

Graafinen suunnittelu

Graafisessa suunnittelussa luovuudelle jää usein paljon tilaa, vaikka yleensä parhaat ja mielenkiintoisimmat aiheet ovatkin desginiltaan yksinkertaisia mutta viestiltään ilmeikkäitä. Graafisen julisteemme voi ripustaa sekä yksinään että osana suurempaa taideseinää. Uskaltaudu ripustamaan suurikokoisia graafisia julisteita pienempien toisten kategorioiden julisteiden sekaan.

Graafisen taiteen kehystäminen

Kehystä graafiset julisteesi korkealaatuisilla kehyksillämme. Valitse musta tai valkoinen kehys kaksinkertaisella pintakäsittelyllä tai massiivitamminen kehys. Kaikissa kehyksissämme on erityisen paksu, kristallinkirkas pleksilasi. Sekä julisteet että niihin sopivat kehykset on saatavilla koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm.