Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
Valokuvat Julisteet
SINULLE TUO GALLERIX
Kauniita valokuvia

Valokuvat

Klo Gallerix tarjoamme laajan valikoiman valokuva art tulosteita. Julisteita valokuvataidetta ovat ajaton klassikko, jossa valokuvaajan työ otetaan esiin. Onko se luontokuva, muotokuva, näköala kaupunkiin tai eläimen kuvan, se on valokuvaajan kyky vangita tärkeät hetket, joka luo mitä me kutsumme valokuvataidetta. Eikä galleria seinä on täydellinen ilman valokuvataidetta.

Julisteet taidekuvilla


Valokuvataidejulisteet

Valokuvataide on yksi laajimmista ja suosituimmista julistekategorioistamme. Valokuvataiteessa esitetään valokuvaajan ottamia kauniita, ainutlaatuisia kuvia, jotka välittävät tiettyä tunnetta, ja jotka koskettavat katsojaansa eri tavalla kuin pelkkä valokuva. Valokuvataide on pohjimmiltaan normaalia valokuvausta, mutta siinä kontrasti, yksityiskohdat, terävyysalue, vivahteet, kylläisyys, kulmat, ilme ja motiivi tekevät kuvasta ainutlaatuisen nostaen sen normaalin kuvan yläpuolelle, tehden siitä taidetta. Taidepiireissä on laajasti keskusteltu siitä mikä todella on valokuvataidetta. Monet taiteilijat ovat sitä mieltä, että pitäisi määritellä mikä tekee valokuvasta kauniin, ja milloin sitä voi kutsua valokuvataiteeksi.

Mustavalkoinen valokuvataide

Mustavalkoisella valokuvalla varustetut julisteet ovat ajaton sisustusmuoto. Mustavalkoinen valokuvataide sopii useimpiin koteihin, ja sitä voi helposti yhdistää toisten kategorioiden julisteisiin sekä värijulisteisiin. Mustavalkokuvat ovatkin tuttu näky jokaisessa trendikkäässä taideseinässä. Yhdistä valokuvajuliste esimerkiksi tekstitaulujulisteeseen luodaksesi kontrastia niin taideseinäsi pysyy balanssissa.

Valokuvataide taidemuotona

Viime vuosina valokuvataiteesta on tullut valtavan suosittu sisustustrendi, ja selitys löytyy siitä, että valokuvataiteen käsite on uskomattoman laaja. Valokuvataulut, eli valokuvataide, voi olla melkeinpä mitä tahansa: kauniita maisemia, eläinvalokuvia yksityiskohtaisia lähikuvia kukista ja kasveista, potretteja, arkkitehtuurikuvia sekä valokuvia ainutlaatuisista paikoista. Maailman ensimmäisen värivalokuvan otti James Clerk Maxwell vuonna 1861, mutta valokuvaus taiteena alkoi kasvaa vasta 1900-luvulla, jolloin sekä taiteellinen että dokumentaarinen valokuva hyväksyttiin länsimaisessa taidemaailmassa. Kameratekniikoiden kehittyessä myös taidekuvauksen mahdollisuudet kasvoivat.

Kehystä valokuvasi

Tulostamme kaikki valokuvataidejulisteet korkealaatuiselle 200 gramman mattapaperille. Valokuvataidejulisteemme on saatavilla koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Yhdistä juliste tyylikkääseen puiseen kehykseen, saatavilla mustana, valkoisena tai massiivitammisena.