Tänään jopa 30% alennusta julisteista.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Make a Fashion Statement

Muoti Julistetulosteet

Tyylikkäät Julistetulosteet kategoriassa Fashion tarjoaa jotain jokaiseen sisustukseen harrastaja. Trend-proof kotiisi yksi meidän kaunis piirroksia, viehättävä muoti valokuvia tai muoti inspiroi teksti tulostetaan. Ottelu julisteita kategoriasta teksti tulostetaan tai valokuvataidetta luoda tyylikkäitä yhdistelmiä, jotka ovat taatusti vaikutuksen.
Muotijulisteet

Trendikkäät muotijulisteet

Muotijuliste-kategoriastamme löytyy valikoidut muodin inspiroivat muotijulisteet aiheinaan tyyli, kauneus, asusteet, kengät, meikit ja vaatteet. Muotijulisteet jättävät jälkensä asenteellaan, hienoilla viesteillään, luovalla valokuvauksellaan ja rohkeilla aiheillaan. Muotijulisteissa luovuus on täysin ainutlaatuista oli kyseessä sitten valokuva, tekstitaulu, kuvitus tai taidemaalaus. Suuri osa muotijulisteistamme on kuuluisien muotikuvaajien kuvaamia tai muotisuunnittelijoiden suunnittelemia.

Muotiaiheiset tekstitaulut

Tunnettuja lainauksia ja sanontoja sisältäviä tekstijulisteita voi mukavasti yhdistää muotivalokuviin. Ne toimivat erinomaisesti osana suurempaa taideseinää, jossa tekstijulisteet luovat kontrastia ja tilantuntua pitäen kokonaisuuden tasapainossa. Muotijuliste-kategorian tekstijulisteista löytyy kuuluisien muoti-ikoneiden, muotitalojen sekä Coco Chanelin ja Marc Jacobsin kaltaisten julkkisten lainauksia ja sanontoja. Sekä värilliset että mustavalkoiset muotijulisteemme voi ripustaa erityisen hyvin makuuhuoneeseen, käytävälle tai olohuoneeseen.

Muotijulisteet kuvaseinään

Kuvaseinä, jossa on muotijulisteita eri muodoissa, huokuu sekä tunnetta että asennetta. Voit vapaasti yhdistää suuria muotijulisteita pieniin kauniisiin kuviin ja tekstitauluihin luodaksesi vaihtelua. Suuri mustavalkoinen muotijuliste voidaan esimerkiksi yhdistää värillisiin julisteisiin hieman pienemmässä muodossa. Uskalla antaa hienojen kuvien tapahtua!

Muotijulisteet verkossa

Muotijulisteemme soveltuvat upeita aiheita ja paljon asennetta julisteistaan hakevalle. Muotijulisteet on saatavilla koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100cm. Kaikki julisteet tulostetaan korkealaatuiselle 200 gramman mattapintaiselle paperille. Kehystä muotijuliste tyylikkäillä puisilla julistekehyksillämme, jotka on saatavilla mustana, valkoisena tai massiivitammisena.

Asiakkaamme sanovat

Henna
2021-10-26
Arvostelu

Kattava valikoima erilaisia printtejä, tilaus oli helppo ja pakettikin saapui ajallaan perille.

Eeva
2021-10-13
Hyvät julisteet

Tilasin useita julisteita ja olen niihin erittäin tyytyväinen. Paperi on paksua, laadukasta ja värit toistuvat hyvin. Pidän siitä, että julisteita saa...

Maria
2021-10-06
Syntymäjulisteet

Julisteet olivat juuri sellaiset, kun olin kuvitellut.

Mira
2021-10-04
Sujuva palvelu!

Unohdin syntymäjulisteesta sukunimen ja sain sen jälkikäteen korjattua, eikä toimitus myöhästynyt juuri lainkaan. Hyvä palvelu!