Tänään 25% alennus julisteista.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Eläinten kauneus
Julisteet eläinten tulosteita
Kaunis ja tyylikäs julisteita eläinten tulosteita sopivat useimpiin huoneisiin ja sisustus tyylejä. Muodot ja värit eläinten Sekä inspiroi ja impresses meitä tekemään todellista vaikutusta osana gallerian seinät. Match julisteet eläinten tulosteita juliste tulosteita muista luokista luodessasi gallerian seinälle.

Eläimet Julisteet


Eläinjulisteet

Gallerixilta löytyy laaja valikoima eläin- ja eläinkuviojulisteita. Eläin-kategoriaan on kerätty kauniita eläinmotiiveja ja -tauluja, joissa komeilee kaikenlaisia eläimiä, kuten leijona, tiikeri, hevonen, kirahvi, pöllö, karhu, seepra, flamingo ja norsu. Meillä on myös hyönteisiä ja lintuja esittäviä eläinjulisteita, jotka täydentävät julistekokoelmamme villieläinosion. Eläinjulisteet luovat elämää kodin sisustukseen ainutlaatuisella tavalla. Eläinjulisteita arvostavat sekä aikuiset että lapset, ja eläinjulisteet ovatkin usein lasten suosikkeja.

Sisustaminen eläinjulisteilla

Eläinjulisteiden käyttö kodin sisustuksessa tuo luonnon helposti kotiisi. Eläinjulisteidemme joukosta löytyy kauniita valokuvia, tyylikkäitä eläinkuvituksia, taidemaalauksia ja tekstijulisteita. Eläinjulisteita on sekä värillisiä että mustavalkoisia. Mustavalkoiset eläinjulisteet sopivat hyvin moderniin sisustukseen, ja niitä voi helposti yhdistää toisten kategorioiden julisteisiin. Käytämme usein eläinjulisteita omiin taideseiniimme. Jos etsit inspiraatiota, suosittelemme tutustumaan omaan taideseinäämme, joka löytyy tältä sivustolta tai Instagramista.

Villieläimet

Villieläinten kuvat ovat kautta aikojen olleet kiehtovia. Tee eläinjulisteesta osa kotisi sisustusta tai taideseinää. Eläinjulisteen voi ripustaa yksinään isommassa koossa tai yhdistää osaksi taideseinää.

Sisusta eläinmotiiveilla

Eläintaulujamme on saatavilla sekä vanhemmille että nuoremmille, aikuisille ja lapsille. Kauniit villieläinten valokuvat sopivat erinomaisesti olohuoneeseen, käytävälle, ruokailutilaan tai makuuhuoneeseen. Lastentaulujen kategoriassa on söpöjä piirustuksia eläimistä, kauniita valokuvia ja leikkisiä eläinsarjakuvajulisteita. Kaikki julisteemme on saatavilla koossa 21x30, 30x40, 50x70 ja 70x100 cm. Kehystä eläintaulusi tyylikkäällä kehyksellämme, joita saa mustana, valkoisena tai massiivitammisena.

Asiakkaamme sanovat

Mira
2021-07-21
Yllättynyt...positiivisesti!

Nopea toimitus. Hyvin pakattu!!! Ja huippu hienoja! Ja mikä yllätti... Edullisia!

Noora Nuutinen
2021-07-20
Juliste ja kehys

Olin tyytyväinen hintaan ja taulun saapumisaikaan. Tuote oli hieno ja hyväkuntoinen.

Riikka
2021-07-01
Hieno, laadukas juliste

Tilasin lapselleni syntymäjulisteen, ja se oli todella tyylikäs ja laadukkaan oloinen. Suosittelen :)

Heleni
2021-06-10
Hyvä ja nopea toimitus!

Hyvä laatua ja nopea toimitus.