Suodatinvalinta

Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX

Nykytaide

Abstrakti taide


Abstraktia taidetta esittävät julisteet

Harvat taidetyylit ovat yhtä inspiroivia ja kiehtovia kuin abstrakti taide. Abstrakti taide on usein määritelmä sille mitä taiteeksi yleisesti kutsutaan, kun viitataan nykytaiteeseen tai verkossa esiintyvään taiteeseen. Kun haussa on tauluja tai julisteita, joiden tulisi erottua muista ja joita katselijat voivat ihailla ja ihmetellä, on abstraktin taiteen kategoria ilmeinen valinta. Abstraktit taulut ja julisteet jättävät katsojalle tulkinnanvaraa ainutlaatuisella tavalla. Tarjolla on kaikkea yksinkertaisista ja minimalistisista, usein kirkkailla ja täyteläisillä väreillä varustetuista abstrakteista julisteista aina hyvinkin yksityiskohtaisiin tauluihin ja mielikuvituksellisiin piirroksiin. Abstraktit julisteemme ovat omien suunnittelijoidemme ja kuvittajiemme tuotoksia, mutta valikoimasta löytyy myös tunnettujen taiteilijoiden ja kuvittajien julisteita.

Abstraktin taiteen tyylit

Abstraktia taidetta on useaa erilaista tyyliä. Gallerixilta löytyy huolellisesti valikoitua abstraktia julistetaidetta, kuten viivapiirroksia, kuvituksia, vesivärimaalauksia, graafista taidetta, lyijykynäpiirustuksia ja geometrisia kuvioita sekä paljon muuta. Oli kotisi sisustus sitten modernimpaa laatua avoimine tiloineen ja selkeine seinineen tai lämmintä estetiikkaa huokuvaa runsaine yksityiskohtineen, on abstraktin taiteen kategoriassa jokaiselle jotakin. Mikään muu taiteen muoto ei ole yhtä ilmeikästä kuin abstrakti taide. Anna taulun tuoda kontrastia kotiisi niin siitä tulee keskeinen osa kotisi sisustusta. Tai valitse tyyliäsi ja kalusteitasi täydentävä aihe. Löydät varmasti kotiisi täydellisesti sopivan abstraktin julisteen.

Abstraktin taiteen yhdistäminen

Abstraktin kategorian taulut voi ripustaa yksistään ja isossa koossa, mutta ne sopivat myös mainiosti osana modernia ja trendikästä taideseinää. Abstraktit julisteet täydentävät kaikenlaiset taideseinät. Abstrakteja tauluja kannattaa yhdistellä Teksti- tai Kasvit-kategorioiden julisteisiin saadakseen trendikkään ja tyylikkään taideseinän.

Asiakkaamme sanovat

Tiina heikkilä
2021-02-25
Ihanat julisteet

Aivan ihanat kuvat lapsistani. Nopea toimitus. Suosittelen!

Mimmi
2021-02-05
Laadukkaat julisteet

Nopea toimitus ja laadukkaat julisteet. Karttajulisteet olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin.

Piia
2021-01-25
karttta taulu

Taulu oli juuri sellainen kuin ajattelin. Toimistus tuli luvatussa ajassa. Olen erittäin tyytyväinen.

Maria E.
2021-01-16
Lämmin suositus

Julisteet erittäin laadukkaita ja kauniita. Nopea ja vaivaton tilaus sekä toimitus.

https://gallerix.fi/julisteet/1-abstrakteja-ja-kuvituksia